Prišiel vám výpis výdavkov od UniCredit?
Ahoj aj vám prišlo včera alebo dnes na email vypis za minulý rok? Ze výdaje ci co
Ano vypísané poplatky za vedenie účtu 4x 8 eur co som platila preto som účet zrušila...platiť 8 mesacne je veľa pre mna
asi si mala na mysli cennik?
@valikasikulova preco 4 x?
@balerina2025 4 mesiace som nesplnila podmienky aby bol účet zadarmo a teraz ich už vôbec nespĺňam tak sa to zrušilo....my sme mali ešte tandem to bolo tak 15 rokov dozadu zalozene asi
@valikasikulova hej 8 eur je mega vela. ok
@hsara99 a dnes vám to prišlo?
Lebo vypis z účtu chodí každý mesiac a mama mi hovorí ze dnes jej poslali že za rok 2024 výdavky.. moc sa mi to nezdá ona je antitalent tak ze sa opýtam tu báb co majú Unicredit
vydavky?
nie novy cennik?
Ano, prisiel mi vypis poplatkov za minuky rok. Dnes.
Dnes som to nasla ale asi dnes max vcera
banky posielaju vypis poplatkov za cely rok.. niektore... tie co boli stiahnute z uctu.
@simca06022011
@valikasikulova
Ďakujem baby ano je to ono mama to cele poplietla🤣
Inak ja nechápem ako niekto môže stále byť v tejto banke. Vysoké poplatky, aktuálne žiadna perspektíva čo sa týka okamžitých platieb. Podotýkam ako jediná na Slovensku. A moju mamu takmer okradli o vyše 70€...
@barborka2_2 Ja mam vedenie uctu zdarma, aj vybery vo vsetkych bankomatoch. Inak ako banka su otrasni, to je fakt.
@mint_blossom aj moja mama mala platby kartou aj výbery zdarma a jedného dňa si pozrela výpis a zistila že jej niekoľko mesiacov za každú transakciu kartou strhávali poplatok. Boli to centy ale keď sa to nazbieralo bolo to okolo 70€! Hneď som jej kázala tam volať a pani úplne s ľadovým kľudom že "Dajte si reklamáciu." Aj sme dali a penaize vrátili. Ale keby si to nevšimne tak kradnú ďalej.
@petteri tak to sa ospravedlňujem lebo okolo nového roka sa riešili tieto veci, čítala som o tom a videla som tabuľku kde pre Unicredit bol iba X pre prijímanie aj odosielanie.
@barborka2_2 prijímať už musia všetky banky, na odosielanie je termín tuším max 10/2025
Prišlo a nejde mi to otvoriť.
@kabinka11 mas napisane ako to mas otvborit. prve stiahnes do PCa potom otvaras podla navodu
@balerina2025 to viem, len mi ukazuje zlé heslo, ako vždy 🙈
Áno, prišlo. V zmysle zákona je banka povinná posielať 1x ročne kompletný výpis poplatkov, ktoré boli klientovi počas roka účtované.
@valikasikulova môžete požiadať o zmenu účtu na bezpoplatkový účet Štart.

Áno, chodí to každý rok