icon

Prišla vám podpora na zvýšenú splátku hypotéky?

Dnes o 09:31

Chcem sa opýtať prišiel vám už príspevok k zvýšenej splátke k hypotéke z úradu?Budeme to naďalej poberať?Tento mesiac mi zatiaľ neprišlo inak to poberám každý mesiac.Ci náhodou není nejaká zmena v zákone🙈keď oni to menia každú chvíľku

anonym_6e3c6b
Dnes o 09:33
anonym_3b146e
Dnes o 09:40

tento prispevok mal koncit bol
toho plny internet

melanta
Dnes o 09:42

Nič sa nemenilo každú chvíľu. Príspevok existoval 1,5 roka, od 2026 bol zrušený (zrušený v zmysle, že štát už nič neplatí, môže ti platiť banka ak sa rozhodne) a teda svoju hypotéku si opäť platíš len ty sama.

autor
Dnes o 09:49
@melanta

Nič sa nemenilo každú chvíľu. Príspevok existoval 1,5 roka, od 2026 bol zrušený (zrušený v zmysle, že štát už nič neplatí, môže ti platiť banka ak sa rozhodne) a teda svoju hypotéku si opäť platíš len ty sama.

@melanta aha tak to som nejak prehliadla,nevedela som o tom ďakujem za info

anonym_998a91
Dnes o 10:11

kks pred 10 rokmi som mala 4.7 a nik mi nic neprispieval ani ziadne danove ulavy mi nesli. Sa nedivim, ze tento stat je v srackach a ceny nehnutelnosti deformovane, kvoli kadejakym statnym prispevkom ...

oriesocek
Dnes o 10:50
@anonym_998a91

kks pred 10 rokmi som mala 4.7 a nik mi nic neprispieval ani ziadne danove ulavy mi nesli. Sa nedivim, ze tento stat je v srackach a ceny nehnutelnosti deformovane, kvoli kadejakym statnym prispevkom ...

@anonym_998a91 ja som zacinala s 5,6 a bratranec dokonca mal okolo 18, ked zacinali.

anonym_4e4487
Dnes o 10:51
@anonym_998a91

@anonym_998a91 Treba si udržať poslušných voličov. Najmä starobných, radšej 13 dochodok ako budúcnosť vnúčat

anonym_dc7de4
Dnes o 10:55

Tak konecne to stopli a dufam,ze banky k tomu nepristupia,to rovno uroky mozu dat dole.Alebo teda do registra zapis,lebo to nezvladaju splacat chudacikovia.A pritom sa robi kres test na zvysenie urokov,a az potom schvalia ak to ludom vyjde s platov.

anonym_3a039d
Dnes o 11:55
@anonym_dc7de4

Tak konecne to stopli a dufam,ze banky k tomu nepristupia,to rovno uroky mozu dat dole.Alebo teda do registra zapis,lebo to nezvladaju splacat chudacikovia.A pritom sa robi kres test na zvysenie urokov,a az potom schvalia ak to ludom vyjde s platov.

@anonym_dc7de4 aj ja som za, preco mam doplacat inym cudzi ludom, ktori si nevedia odhadnut, na co maju, radsej dam vnucatam

mogaa
Dnes o 12:17

@anonym_autor už je to na danej banke či bude pokračovať vo vyplácaní

anonym_1c68ba
Dnes o 12:42

V decembri bol vyplatený posledný krát vďaka konsolidácii

anonym_3b146e
Dnes o 12:45
@anonym_4e4487

@anonym_998a91 Treba si udržať poslušných voličov. Najmä starobných, radšej 13 dochodok ako budúcnosť vnúčat

@anonym_4e4487 radsej dochodcom ako podpora investicnych bytov alebo financne negramotnych

anonym_4e4487
Dnes o 15:58
@anonym_3b146e

@anonym_4e4487 radsej dochodcom ako podpora investicnych bytov alebo financne negramotnych

@anonym_3b146e Kto splatí tie dlhy, čo vyrobil Ficko? Každý rok sekera 1 miliarda vďaka 13. kupovanim hlasov. Ten dôchodkový systém proste klakne v budúcnosti, len preto, že politici sa boja do basy za rozkradnutie republiky

anonym_f8f676
Dnes o 16:03

@anonym_autor treba počkať, resp.kontaktovat banku.
Pomoc budu vyplácať aj dalej oni.
https://www.sme.sk/index/c/pomoc-s-hypotekami-p...

katkaseiner
Dnes o 16:05

Ja dufam ze toto uz nadobro končí, ved ked beriem hypo, viem aky je aktualny urok, fixujem na kolko chcem, preco ma niekto doplacat na niekoho nesprávne rozhodnutia?

anonym_f8f676
Dnes o 16:06
@anonym_3b146e

@anonym_3b146e podpora starých je cca.1 miliarda rocne. Podpora hypo 80 miliónov. Naozaj neviem, co je viac. Ty budeš asi Ficova sesternica, ze?

anonym_3b146e
Dnes o 16:09
@anonym_f8f676

@anonym_3b146e podpora starých je cca.1 miliarda rocne. Podpora hypo 80 miliónov. Naozaj neviem, co je viac. Ty budeš asi Ficova sesternica, ze?

@anonym_f8f676 a ty mas investicne byty alebo si financne negramotna a vzala si si hypo co nevies splacat?

anonym_f8f676
Dnes o 16:25
@anonym_3b146e

@anonym_f8f676 a ty mas investicne byty alebo si financne negramotna a vzala si si hypo co nevies splacat?

@anonym_3b146e je to príspevok ako každý iný. Tak neviem, čo máš z toho navretu žilu na krku.