Prišla vám už PN poštou?
Ahojte,
ti co si nechavate zaslat PN postou, prisla vam uz? Dakujem
Modre seky sa roznasaju od 18., cize od zajtra. Nemusis ho dostat prvy den, roznasaju sa az 3 dni
mne napriklad PN prisla na cervenom postovom poukaze 28-eho v mesiaci
@suzitok mne prisla tiez na cervenom okolo 17-18 minuly mesiac.
@martinkatinka aky je rozdiel medzi modrym a cervenym?
@terkaaa248 majú dva vyplatne terminy, neviem podla coho komu posielaju
@suzitok podla abecedy priezviska by to malo ist ak sa nemylim
@terkaaa248 no vidis, ja som na zaciatku a PN mi chodila vzdy na konci mesiaca
@terkaaa248 modry su v riadnom termine, chodia tak vsetky davky. Cerveny je zrejme ako mimoriadny vyplacany. Zajdi na SPBa spytaj sa
@martinkatinka modré už nie sú, všetky dávky sú vyplácané na červenom a nechodí to podľa abecedy, ale podľa toho, kedy bola pn doručená na soc poisťovňu
@anett90 ozaj? A to odkedy? Dik za info, nevedela som ... Ale stale maju rovnaké vyplatne terminy....
@martinkatinka ja som bola PN januar až marec a už vtedy chodilo na červenom
@suzitok tak vidis, ani som nevedela, pn ani nic podobne som fakt pradlho nemala.....
@martinkatinka ja naposledy pred 9 rokmi a vtedy este chodil ten klasicky modry
@maranco to je sice fajn, ale ked bola klasicka pn a pisavala som si ja cislo uctu, tak mi vzdy poslali sek. A ked som im volala , ze preco, tak ze preto, lebo uz ten ucet niekto vyuziva a ja s tym " niekym" nemam zhodne priezvisko. A ze mi to teda na ucet poslat nemozu. A zrazu mozu... To ma udivilo.
.
@martinkatinka nepamätám presne kedy sa to menilo ale už to bude asi aj rok a áno, výplatne termíny majú v polke a na konci mesiaca

@terkaaa248 mne tera, kedze elektornicka pn, nedali na vyber a ocakavala som sek, lebo ucet nie je na mna SP s tym mala problem, tak som to vzdala a vzdy ziadala sek. A tentokrat sa stal zazrak, pn, kedze som po dlllhom case bola viac ako 10dni chora, mi prisla na ucet. Ja v soku.. zrazu uz nevadilo, ze ucet nie je na mna, ako roky predtym.. Odkial ho mali, neviem.. asi od zamestnavatela? Fakt netusim..lebo ved...z infa spred dakym.5-6 rokov vychadzat je blbost, ved mohla som ucet menit...
Cize strucne: nie, neprisiel sek, prislo to na ucet.