Príspevok na auto cez úrad práce
Idem sa troška popýtať vás čo vám bol schváleny príspevok na auto...U koho ste auto kupovali predajcovia....Veľmi by mi pomohlo ak je tu aj s Trenčianskeho kraja alebo okres Prievidza a kupoval auto že by mi vedel poradiť....Ešte by ma zaujímalo keď dostanem dotáciu na auto a nemám vlastné zdroje na doplatenie je možnosť ten rozdiel čo chýba rozložiť na splátky,nemôže byť s toho problém na upsvar?Alebo keď nám schvália príspevok na autá 12800 zato že predfakruru sme doniesli na 15000ale nakoniec kúpime auto za 14500....pomôže mi čo najviac informácií rád ohľadom príspevku na auto .
@nika231089 my sme kupovali, dopláca sa stále skôr ako lízing by som zvolila nejakú pôžičku napr. spotrebný úver. Čo sa týka ceny my sme kupovali auto za 21 900 a dali nám zľavu pri kúpe 300 ale tak či tak by nám vyšla plná suma. Treba sa hlavne opýtať na úrade lebo problém to môže byť
@nika231089 pri 15 000€ aute vám schvália max. 12 750€ vždy si 15% musíš financovať ty. Nesmie byt na leasing. Auto najprv schvaľujú až potom schvália presnú sumu príspevku, až keď prinesiem predfakturu. Auto nesmie byt staršie ako 5 rokov

Hlavne pozor na leasing.Pri leasingu auto nevlastnis a to je pri prispevku problem.Prispevok v takom pripade odoberu.Takze nejaky uver ak nemas peniaze.Dolezite je,aby si to auto vlastnila.