Problém s vyplatením poistného na deti v Únione
Podala som žiadosť o ukončení detského poistného ktoré mi končilo 31.5. 2025 no a dnes mi prišiel e-mail že mám dostať 79€ odbytne z 325€ takže som sa obrátila na paní s ktorou som to poistené zakladala Dana Havlová a bolo mi povedané že som mala dostať 145 € Plus roční úrok čo je 1.5percenta a teraz sa pýtam kde sú tie peniaze?? Celé ráno volám na pobočku Únionu a nikto nevie nič tak ako to vlastne je keď mi malo prísť 50percent odbytne !!!
To nebude poistne... to bude investicne... to je uplne nieco ine
@varca A čo my s tým máme robiť? Máme zavolať do poisťovne?
Poisťovňa postupovala v súlade s poistnými podmienkami a poistnou zmluvou.
@chrobak7 ja sa pýtam či stým má niekto skúsenosti !!! Ale viete čo navaš názor sa nikto nepýta ja nepotrebujem aby za mňa niekto volal nesom totiž malé dieťa !!
@chrobak7 ja sa pýtam či stým má niekto skúsenosti !!! Ale viete čo navaš názor sa nikto nepýta ja nepotrebujem aby za mňa niekto volal nesom totiž malé dieťa !!
@varca lenze teba neoklamali.. vyplatili ti dobre, lebo je to investicne a tym padom vsetky peniaze pozrali poplatky.. presne ako ti to vyslo... ludia nevedia co podpisuju a potom sa rozculuje.. ludom chyba financna gramotnost a vzdelavanie sa vo financiach
@varca Áno, mám skúsenosti s poistkami. Robil som v životnej poisťovni, poznám poistné produkty. Nenapísala si, akú poistku si uzatvorila, nenapísala si, či si poistku vypovedala predčasne, nenapísala si žiadne údaje z poistnej zmluvy.
Preto som len konštatoval, že poisťovňa vyplatila to, čo bola povinná vyplatiť. Ako k sume došla, my nijako nevypočítame ani neskontrolujeme. Ale poisťovňa nemá dôvod ťa okrátiť úmyselne o peniaze. Vyplatila ti to, na čo si mala nárok v súlade s poistnou zmluvou.
@ekira1 Napísala si: "Poistné nie je produkt na sporenie." Táto veta je nezmysel, slušne som ťa na to upozornil. Neviem, čo sa jeduješ, keď som ťa len upozornil, ako sa veci správne nazývajú.
@chrobak7 vytrhnuté z kontextu. Nie je produkt na sporenie v tom zmysle, že sa vložené peniaze ďalej zhodnocujú a poistka sa ukončí s výnosom. Druhý krát skús prečítať celý text, nie iba poslednú vetu.
@varca lenze teba neoklamali.. vyplatili ti dobre, lebo je to investicne a tym padom vsetky peniaze pozrali poplatky.. presne ako ti to vyslo... ludia nevedia co podpisuju a potom sa rozculuje.. ludom chyba financna gramotnost a vzdelavanie sa vo financiach
@sweet20 ale aká gramotnosť??? Veď oni nevedia sami aké pravidlá tam majú jeden povie tak druhý inak a tretí zasa inak tak kto to má vedieť ak nie oni sami??!!! Ja ?
@varca Áno, mám skúsenosti s poistkami. Robil som v životnej poisťovni, poznám poistné produkty. Nenapísala si, akú poistku si uzatvorila, nenapísala si, či si poistku vypovedala predčasne, nenapísala si žiadne údaje z poistnej zmluvy.
Preto som len konštatoval, že poisťovňa vyplatila to, čo bola povinná vyplatiť. Ako k sume došla, my nijako nevypočítame ani neskontrolujeme. Ale poisťovňa nemá dôvod ťa okrátiť úmyselne o peniaze. Vyplatila ti to, na čo si mala nárok v súlade s poistnou zmluvou.
@chrobak7 áno hmm ale čo by ste robili vy keby vám jedna povie že maťe nárok na polovicu čo je 50percent z danej sumy ?145€ a druhá zasa povie inak akože kde sme?? Nechali by ste to tak? To ste vy nie ja😡
Zbytocne sa jedujes. Volaj Dane Havlovej, nech to doriesi
Zbytocne sa jedujes. Volaj Dane Havlovej, nech to doriesi
@mk1111111111 stalo sa a povedala to isté ma to byť145€
Precitaj si zmluvu a dozvies sa... zbytocne takyto "cirkus".. proste to tak je... take je investicne poistenie, ktore sa nerobi asi 22 rokov

@varca A čo my s tým máme robiť? Máme zavolať do poisťovne?
Poisťovňa postupovala v súlade s poistnými podmienkami a poistnou zmluvou.