Problém s vyplnením daňového priznania type A
Ahojte prave si vyplnam DP cez financnu spravu, vzdy mi to pekne vyratalo, a teraz neviem kde robim chybu, vyratalo mi to, ze mam zaplatit dan 480€, co si nemyslim, podla toho co som ratala je to +/- 5€. Len mi to same prerata, ze mam chybu, a nechce ma to pustit dalej. Poberala som danovy bonus, jedno dieta 6r marec- december, zaskrtnem len 3-12, januar, februar nechavam prazdny nie? Neviete mi poradit, kde mam chybu? Dakujem moc

Nárok mas na cely rok, potom v priznani vypĺňaš, kolk pri vyplatil zamestnávateľ a kolko to ma vyplatiť danovy úrad..
@babushkaem takto? Oznacila som cely rok, to bol za cely rok narok na 1680 (12x140) zamestnavatel mi vyplatil 1397,42. Tam potom su tie rozdiely riadok 58, 60. A zase mi vysla velka dan platit. Neviem stale kde mam tu chybu.
@sevrin praveze to tak urobim a mi to opravi, ale tak, ze mam platit dan najskor 480, teraz zase 1600. Niekde mam chybu a neviem kde.
Skus zajst do klientskeho centra na danovom, tam ti poradia
@eva8 praveze kazdy rok to takto robim sebe aj muzovi, a vzdy hned dobre, ale teraz, neviem preco mi to stale vyhodi chyby a ked kliknem na ten ramik oranzovy tak mi to opravi cisla, na ine sumy. Neviem kde robim chybu, kde som co zle dala.
a dan si nestrhaval zamestnavstel?takzko ti takto poradit, ked clovek nevidi potvrdenie a cele dp...
a dala si do riadku 69 daň, ktorú ti strhol zamestnávateľ?

Tie fotky sú nekvalitné, ale dole máš také oranžové riadky, poklikaj si na ne, ono ti ukáže čo treba opraviť, môže to aj automaticky aktualizovať v DP, len to poklikaj.