icon

Problém s vyplnením daňového priznania type A

6. mar 2025

Ahojte prave si vyplnam DP cez financnu spravu, vzdy mi to pekne vyratalo, a teraz neviem kde robim chybu, vyratalo mi to, ze mam zaplatit dan 480€, co si nemyslim, podla toho co som ratala je to +/- 5€. Len mi to same prerata, ze mam chybu, a nechce ma to pustit dalej. Poberala som danovy bonus, jedno dieta 6r marec- december, zaskrtnem len 3-12, januar, februar nechavam prazdny nie? Neviete mi poradit, kde mam chybu? Dakujem moc

Problém s vyplnením daňového priznania type AProblém s vyplnením daňového priznania type AProblém s vyplnením daňového priznania type AProblém s vyplnením daňového priznania type AProblém s vyplnením daňového priznania type A
sevrin
6. mar 2025

Tie fotky sú nekvalitné, ale dole máš také oranžové riadky, poklikaj si na ne, ono ti ukáže čo treba opraviť, môže to aj automaticky aktualizovať v DP, len to poklikaj.

babushkaem
6. mar 2025

Nárok mas na cely rok, potom v priznani vypĺňaš, kolk pri vyplatil zamestnávateľ a kolko to ma vyplatiť danovy úrad..

autor
6. mar 2025

@babushkaem takto? Oznacila som cely rok, to bol za cely rok narok na 1680 (12x140) zamestnavatel mi vyplatil 1397,42. Tam potom su tie rozdiely riadok 58, 60. A zase mi vysla velka dan platit. Neviem stale kde mam tu chybu.

autor
6. mar 2025

@sevrin praveze to tak urobim a mi to opravi, ale tak, ze mam platit dan najskor 480, teraz zase 1600. Niekde mam chybu a neviem kde.

eva8
7. mar 2025

Skus zajst do klientskeho centra na danovom, tam ti poradia

autor
7. mar 2025

@eva8 praveze kazdy rok to takto robim sebe aj muzovi, a vzdy hned dobre, ale teraz, neviem preco mi to stale vyhodi chyby a ked kliknem na ten ramik oranzovy tak mi to opravi cisla, na ine sumy. Neviem kde robim chybu, kde som co zle dala.

babushkaem
7. mar 2025

a dan si nestrhaval zamestnavstel?takzko ti takto poradit, ked clovek nevidi potvrdenie a cele dp...

skusihu
7. mar 2025

a dala si do riadku 69 daň, ktorú ti strhol zamestnávateľ?