icon

Problémy s prihlásením do internet bankingu 365 Banky

stelly652
1. okt 2025

Ahojte ľudia chcem sa vás opýtať ohľadom pobočky do ktorej chodím už dosť často,pretože mi posielajú výpisi účtu manuálne na papiere a ne elektronicky na môj firebny Gmail,ale už sme to po riešili tak,že mi budu posielať vypisi do môjho Gmail,ktorý som im dal osobne...Dneska mi prišla sprava od nich na Gmail otvoril som tu spravu zadal som heslo lebo to potrebuje pri otvorení sprav zadal som to,ale heslo je nesprávne presne som zadal tak ako my nadiktovali inštrukcie na pobočke....isť s týmto osobne na pobočku moju???...a ukázať im to??... kde je problém či mam tam len zavolať telefonicky......

anonym_af3476
1. okt 2025

A je ti to na nieco? Babca si vzdy necha vytlacit vypis za uplynuly rok, sa kocha, kolko minula🤣ty predpokladam vyuzivas IB a tam vsetky pohyby mas, prislo, odislo, poplatky

stelly652
autor
1. okt 2025
@anonym_af3476

A je ti to na nieco? Babca si vzdy necha vytlacit vypis za uplynuly rok, sa kocha, kolko minula🤣ty predpokladam vyuzivas IB a tam vsetky pohyby mas, prislo, odislo, poplatky

@anonym_af3476 šak ja som im spomenul,že to je len strata času kvôli trom papierom