icon

Problémy s prihlasovaním do Poštovej banky

stelly652
1. sep 2025

Ahojte ľudia stala sa taka vec,že pred dvoma týždňami ma zavolali osobne do Poštovej banke aby som sa dostavil rozprávali mi tam o úvere,hypotéke potom ku koncu mi dali výpis papiere ku koncu som im povedal prečo mi neposielajú elektronicky aby som ich zbytočne nezdržiaval lebo majú aj iných klientov ne len mňa tak som im dal môj firebny GMAIL,ktorý som im nadytkoval a dali sme to do poriadku dnes mi prišiel od nich GMAIL,že si mam ho otvoriť cez mobil otvoril som ten GMAIL v mobile potom ten súbor v ktorom sú informácie o šporiacom účte a ak som otvoril zrazu mi pyta prihlasovacie heslo dával som všetky hesla aj tie čo sa s nimi prihlasujem do poštovej banky na počítači aj tak mi píše neplatne heslo mam isť im ukázať osobne do poštovej banky???...že mi nechce otvoriť súbor v mobile a pýta ma heslo?....spravia mi to???....

markusrasford
1. sep 2025

@stelly652 to je nejaká habadura skus kontaktovať zakaznicke miesto hneď. Väčšina bánk ma 24 hodinovú službu

markusrasford
1. sep 2025

@stelly652 0850 006 500

stelly652
autor
1. sep 2025
@markusrasford

@stelly652 to je nejaká habadura skus kontaktovať zakaznicke miesto hneď. Väčšina bánk ma 24 hodinovú službu

@markusrasford a keď pôjdem s týmto osobne ku nim,že im to ukážem pracovníčkam??..aby videli...myslíš,že tak telefonicky mi spravia? nelepšie keď to vidia mala si to aj ty niečo podobne??..

stelly652
autor
1. sep 2025
@markusrasford

@stelly652 0850 006 500

@markusrasford dobre skúsim zavolať

markusrasford
1. sep 2025
@stelly652

@markusrasford a keď pôjdem s týmto osobne ku nim,že im to ukážem pracovníčkam??..aby videli...myslíš,že tak telefonicky mi spravia? nelepšie keď to vidia mala si to aj ty niečo podobne??..

@stelly652 ja som muž. Cez mail pýtať prihlasovacie údaje sa nepyta ved je to tvoje súkromie. Je to fest čudné

stelly652
autor
1. sep 2025
@markusrasford

@stelly652 ja som muž. Cez mail pýtať prihlasovacie údaje sa nepyta ved je to tvoje súkromie. Je to fest čudné

@markusrasford no aj mne to príde čudne no nič zavolám tam

maranco
1. sep 2025

@stelly652 Keď si si dal výpis z účtu zasielať na e-mail, tak ste sa aj nejako dohodli aké bude heslo na otvorenie výpisu, pozri si papiere čo si podpisoval či tam nebude uvedené.
Je vyslovená hlúposť prihlasovacie heslo do internetbankingu skúšať zadávať niekde inde mimo web stránky bankingu.

Pošlem ti email ktorý bude vyzerať ako od banky a aby si sa dostal ďalej čo tam je bude chcieť zadať heslo a ti mi ho vyklopíš na tácke.

Tieto veci zasielanie výpisu, notifikácie o pohybe si si mal sám nastaviť cez IB a nie chodiť na pobočku. To si mal už riešiť pri zakladaní účtu, za ten papierový výpis iste platíš zbytočné poplatky.

stelly652
autor
1. sep 2025
@maranco

@stelly652 Keď si si dal výpis z účtu zasielať na e-mail, tak ste sa aj nejako dohodli aké bude heslo na otvorenie výpisu, pozri si papiere čo si podpisoval či tam nebude uvedené.
Je vyslovená hlúposť prihlasovacie heslo do internetbankingu skúšať zadávať niekde inde mimo web stránky bankingu.

Pošlem ti email ktorý bude vyzerať ako od banky a aby si sa dostal ďalej čo tam je bude chcieť zadať heslo a ti mi ho vyklopíš na tácke.

Tieto veci zasielanie výpisu, notifikácie o pohybe si si mal sám nastaviť cez IB a nie chodiť na pobočku. To si mal už riešiť pri zakladaní účtu, za ten papierový výpis iste platíš zbytočné poplatky.

@maranco tak určite pozriem do tých papierov ktoré mi dali na pobočke,lebo niečo mi tu nehrá keď mi ani v e-mail nenapíšu prihlasovacie heslo na otvorenie súboru

maranco
1. sep 2025

@stelly652 napísať do emailu heslo na otvorenie prílohy v maili má takú logiku ako zamknúť auto a kľúčik položiť na strechu auta

markusrasford
2. sep 2025
@stelly652

@maranco tak určite pozriem do tých papierov ktoré mi dali na pobočke,lebo niečo mi tu nehrá keď mi ani v e-mail nenapíšu prihlasovacie heslo na otvorenie súboru

@stelly652 ako si dopadla?