icon

Prosím radu od finančného poradcu

skydivemimi
13. okt 2017

Dobry den, hladam financneho poradcu, alebo niekoho kto by mi vedel poradit. Pracujem pre zahranicnu firmu. Vyplata je posielana na ucet v zahranici. Robim tam zatial iba pol roka. Chcela by som vyplatit bankovy uver (mam bohuzial zaznam v registri lebo som meskala so splacanim) a zrekonstruovat dom na Kysuciach. Chcem sa teda spytat, je tu nejaka moznost financovania? Existuje nieco ako vziat si uver/hypoteku so zalozenim toho domu, ze by som vyplatila uver a zrekonstruovala si ten dom? A teda hlavne by som platila iba jeden uver? Trapi ma ten register a aj to, ze dom je na Kysuciach, nebude mat asi prilis velku hodnotu - da sa niekde vypocitat orientacna cena (okrem znalca!)? dakujem

nelinka2009
13. okt 2017

@skydivemimi urcite sa to da, ale ten register je velky problem. Over si v akom stadiu ten zaznam mas, popripade poziadaj o vymaz ak ti vyhoveju tak cca o 8 tyzdnov mozes ziadat o pozicku

guinevre
13. okt 2017

@skydivemimi Myslim si, ze ak mas zaznam v registri neplaticov, ze by si mala problem s prefinancovanim. Nie som poradca, mozno sa mylim.

skydivemimi
autor
13. okt 2017

@guinevre ja tiez prave neviem, iba co som citala na internete. Chcelo by to nejakeho dobreho poradcu. Len neviem kde ho najst

nelinka2009
13. okt 2017

@skydivemimi a odkial si?