icon

Regresný nárok poisťovne

malasandrika
17. feb 2017

Ženy, potrebujem poradiť a duševne ukľudniť 😄 Pred dvoma mesiacmi mi malá padla zo sedačky, samozrejme ako hysterická prvorodička som išla na pohotovosť, urobili rontgen a neurologické vyšetrenie. Teraz mi došiel list zo Všeobecnej zdravotnej poisťovne. Je mi jasné, že si môžu vymáhať peniaze za zdravotnú starostlivosť. Reálne ste niektorá aj platili?

mom311
17. feb 2017

@malasandrika a co presne v tom liste bolo? Chcu od vas preplatit naklady? Na zaklade coho? Musi tam byt uvedeny dovod. Aj moj maly sa skotula ked mal asi 8mesiacov a boli sme na pohotovosti sanitkou a robili mu aj rtg aj neurologicke vysetrenie,ale ziaden list mi neprisiela a to uz bude mat pomaly 2,5roka.

ukulela
17. feb 2017

@malasandrika davnejsie sa tu riesilo nieco podobne - a aj sposob, ako im vytret prdel. tusim to riesila ajtelka vtedy ... laicky to chapem tak, ze by to od teba mohli vymahat, keby si cielene a vedome dietatu ublizila. sorry za popis - ale chytila tlcik a udrela. ale toto je uraz, ziadny utok, ani zanedbanie, atd - treba to vyhadat ... (ja ked som mala havarku, tiez mi volali - MNE - a zistovali, ako policia, kto je vinnik, pytali sa, ake vysetrenia mi v sanitke poskytli - to ako co si mam vytrasena pamatat, co mi pichli a kolko obvazov mi zalepili????? a chapem to tak, keby sa dokazalo, ze som nehodu sposobila ja, tak si odo mna pytaju prachy za vyjauzd a osetrenie ....
pohladaj vo fore a ries. vyhrazajsa mediami. tot nie je normalne.

malasandrika
autor
18. feb 2017

@mom311 oni zatiaľ len zisťujú čo a ako sa stalo. Ale keď som googlila, tak som našla články, kde hlavne zo Všeobecnej najviac vymáhajú, tak chcem byť pripravená 😄

@ukulela ďakujem za link 😊 určite sa budem vyhrážať médiami ak mi to pomôže. A teraz som len zvedavá, na akú sumu si nacenili ctg a neurologické vyšetrenie, na ktoré som čakala 3 hodiny 😄

mom311
18. feb 2017

@malasandrika drzim palce. Nedajte sa!

ladybird81
2. apr 2019

@malasandrika ahoj, ako si prosim ta dopadla? caka ma nieco podobne :(

malasandrika
autor
2. apr 2019

@ladybird81 prišiel list/dotazník, vypísala som ho a poslala späť, už je to vyše dvoch rokov a nič neprišlo 😊