icon

Revolut účet a vplyv na žiadosť o hypotéku

Včera o 12:06

Zdravím vás ,

Mal niekto časté pohyby na revolut účet a riešil hypoteku ?
Maly ste s tým nejaký problém alebo žiadali od vás výpis aj z revolut účtu ?
Mal som asi 12 prevodov jeden mesiac, 4 druhý mesiac a tretí mesiac ,tiež okolo 12 prevodov.
Čo sa týka súm tak jeden mesiac to bolo okolo 400 eur druhý 250 a jeden 1000 eur.
Ďakujem za odpovede.

anonym_3cecca
Včera o 12:27

revolut je predsa banka, preco by z toho mal byt problem?

autor
Včera o 13:40
@anonym_3cecca

revolut je predsa banka, preco by z toho mal byt problem?

@anonym_3cecca ahoj investujem tam ale mal som tam pár prevodov aj do stávkovej preto sa pýtam. Nebolo toho moc ale je to tam a ak by si banka vypýtala výpisu revolutu tak by mi mohla zamietnuť hypotéku. Tak preto sa pýtam na skúsenosť.

keman7
Včera o 14:19

Ja stavkujem pravidelne. Kedysi mi v Unicredit zamietli hypo kvoli stavkam. Potom som poziadal vo VUB a ziaden problem. Teraz uz mam hypo refinancovanu v Prima banke. Zakladne pravidlo...nikdy neziadaj o hypo tam kde mas transakcie do stavkovych, tiposu a podobne. V druhej banke ti hypo schvalia...urcite nebude dotazovat bankove pohyby. Oni si v inych bankach zistuju iba precerpanie, uvery atd.

matusformanek
Včera o 15:02

@anonym_autor nemá to žiaden vplyv

autor
Včera o 15:06
@keman7

Ja stavkujem pravidelne. Kedysi mi v Unicredit zamietli hypo kvoli stavkam. Potom som poziadal vo VUB a ziaden problem. Teraz uz mam hypo refinancovanu v Prima banke. Zakladne pravidlo...nikdy neziadaj o hypo tam kde mas transakcie do stavkovych, tiposu a podobne. V druhej banke ti hypo schvalia...urcite nebude dotazovat bankove pohyby. Oni si v inych bankach zistuju iba precerpanie, uvery atd.

@keman7 ahoj nemám práveže na hlavnom úcte pohyby do stávkovej , na bežnom mám pohyby na revolut účet a cez ten som si dobíjal konto.

petamich
Včera o 15:40

Predpokladam, ze mzda ti nechodi na revolut, ak bude banke treba dokladovat prijem, zvykne to ziadat na tlacive na to urcenom a ak by nahodou chceli vypis z uctu, tak im das iny ucet, ten hlavny.

autor
Včera o 15:55
@petamich

Predpokladam, ze mzda ti nechodi na revolut, ak bude banke treba dokladovat prijem, zvykne to ziadat na tlacive na to urcenom a ak by nahodou chceli vypis z uctu, tak im das iny ucet, ten hlavny.

@petamich ahoj ja som szco mzda mi chodí na podnikateľsky účet v Csob , v Csob mám aj bežný a z bežného uctu posielam peniaze na revolut.
Ako szco budem dokladovať hlavne podnikateľsky účet v iných bankách ale vo svojej banke budú pozerať určite aj bežný kde sú tie prevody na revolut. Tak preto sa pýtam či to neni problém.

autor
Včera o 15:55
@matusformanek

@anonym_autor nemá to žiaden vplyv

@matusformanek aj keď bolo viacej transakcii za mesiac ? Nebude to podozrivé ?

matusformanek
Včera o 18:01
@anonym_autor

@matusformanek aj keď bolo viacej transakcii za mesiac ? Nebude to podozrivé ?

@anonym_autor vy robíte cez revolut niečo zlé ci protizákonné? Ja nie. Používam ho ako sekundárny účet. Je to legitímna banka. Rovnako vám nikto nemôže vyčítať ze si posielate peniaze z Tatry do slsp (príklad)

autor
Včera o 18:23
@matusformanek

@anonym_autor vy robíte cez revolut niečo zlé ci protizákonné? Ja nie. Používam ho ako sekundárny účet. Je to legitímna banka. Rovnako vám nikto nemôže vyčítať ze si posielate peniaze z Tatry do slsp (príklad)

@matusformanek to nie samozrejme ale mal som tam prevody do stávkovej spoločnosti a pri žiadosti o hypoteku ak by si vypýtali výpis z tohto revolutu tak hypotéku nemusia schvalit.

anonym_5c4660
Včera o 19:46
@anonym_autor

@matusformanek to nie samozrejme ale mal som tam prevody do stávkovej spoločnosti a pri žiadosti o hypoteku ak by si vypýtali výpis z tohto revolutu tak hypotéku nemusia schvalit.

@anonym_autor pri hypo ich bude hlavne zaujimat zivnostensky ucet a mozno sukromny... O revolut ucte ani niemusia vediet a nema ich to co zaujimat (nie je relevantny pre hypoteku)...