icon

Riešenie problémov s úverom po rozvode

feramo
13. mar 2025

V roku 2022 este ako mazelia sme cerpali uver 132000 v primabanke ktoreho som spoludlznik a za ktory rucim domom nadobudnutym v dedickom konani, z neho sme vyplatili spotrebne uveri moj vo vyske 44 000 manzlekine vo vyske 28 000, 13 januara 2023 manzekja opustila spolocnu domacnost aj zo zvysnymi peniazmi, nepredchadzalo tomu nic normalne bezne hadky idobrenia kopec planov este 7 januara sms lubim ta .. v decembri sme riesili ambulanciu asistovaneho pocatia.. sek .. kurevnik podvodnik kurevnik podvodnik .. nic z toho pravda nieje manzelku som lubil robil pre nu vswtko na svete a este aj dlho potom...uver sa este rok splacal asi normalne .. neviem banka mi nechce dat vypis z uveru potom prisla prva upomienka.. do vtedy som manzelke posielal polovicu splatky na jej ucet no po upomienke som stym prestal a snazil sa snou komunikovat.. aj ked somnou odo dna odchodu absolutne nekomunikuje dozadoval som sa ustne aj pisomne jedina odpoved bola ze udajne podala podnet na sud o rozdelenie majetku po rozvode ze mam pockat na sud vsetko sa dozviem aj uver sa vyriesi.. veril som cakal .. take podanie myslim nieje ani do dnes.... banka naliehala pytal som sa viac a ziadne ina odpoved len manzelka zacala este obvinovat ze som psychopat ze ju prenasledujem atd .. ok polavil som a cakal ... az banka v januari 2024 vypovedala zmluvu a uver spoplatnila ja som banke navrhol ze uver chcem prevziat na seba riadne splacat aj vysou splatkou nakolko mam dostatocny prijem.. banka bez overovania situacie moju ziadost zamietla dala mi lehotu 30 dni na podanie suhlasu banky z predajom nehnutelnosti, su eate nejake moznosti takyto uver refinancovat prevziat na seba pokracovat v splacani neprist o dom a domov ??