icon

Rýchla pôžička

elufa
17. aug 2023

Prosim, vie mi niekto poradit, overenu a doveryhodnu spolocnost, ktora mi da pozicku bez dokladovania prijmu? Som momentalne v zahranici a potrebujem OKAMZITE peniaze navyse. Ziadna banka mi ju neposkytne, to som uz skusala... Dakujem

janai1
Odpoveď bola odstránená
melanta
17. aug 2023

Ak nepracuješ, ako chceš splácať? Ak pracuješ, vieš vo svojej banke požiadať o úver či povolané prečerpanie cez mobil, cez apku. Ak pracuješ a žiješ v zahraničí, aj tam sú banky a poskytujú úvery.

elufa
autor
17. aug 2023

@janai1 mam prijem, ale len tri mesiace a na dobu urcitu (1rok)...

elufa
autor
17. aug 2023

@janai1 ocitla som sa v zlej situacii, som teraz v zahranici a potrebujem teraz hned taku sumu, ktoru proste nemam...

janai1
Odpoveď bola odstránená
elufa
autor
17. aug 2023

@janai1 ach

janai1
Odpoveď bola odstránená
melanta
17. aug 2023

@elufa si po skúšobnej dobe podľa toho, čo píšeš, cez bankovú aplikáciu v mobile si vieš požiadať o úver v banke, kam ti chodí mzda. Doba určitá nie je problém. Takže nie je dôvod ochkať. Taký úver cez apku máš schválený za pár minút a za pár minút na účte.

lneviemmeno
17. aug 2023

Ja mam stale na dobu urcitu zmluvu, tatra banka mi hned po skonceni skusobnej doby dala peniaze, dokonca som si este k tomu potom zobrala auto na uver a to nemam najvacsi prijem 😀 Cize urcite ti daju

lneviemmeno
17. aug 2023

A dodam - banka mi to schvalila hned, maximalne asi 3 dni a peniaze boli hned pri podpise na ucte. Auto mi schvalili za 30min a hned som aj s autom sla domov cize urcite sa necaka neviem ako dlho

la_dolce_vita
17. aug 2023

Ale na zahranicny prijem platia ine podmienky, ovela prisnejsie.

rebrambora
17. aug 2023

Pri zahranicnej zmluve potrebuje 6 odpracovanych mesiacov.

la_dolce_vita
18. aug 2023

@rebrambora presne tak a musi to byt kvalifikovana praca. Doba urcita v tomto pripade tiez nie je ok.

creditmarket
Odpoveď bola odstránená
creditmarket
Odpoveď bola odstránená