icon

Šanca dostať pôžičku, keď som rodičovskej

maria584
26. jan 2015

Ahojte žienky, som na rodičovskej dovolenke, môj muž pracuje, ale na výplatnej páske má len minimálnu mzdu, ale celkovo dostáva na výplatu 650-700 eur. Potrebovali by sme sa zbaviť hypotéky a spotrebného úveru. Ale asi nám žiadna banka nedá za takých podmienok, keďže ja mám len rodičák a muž oficiálne len minimálku. A ešte bývame u rodičov, ktorí na nás prepísali dom, ale s tým, že sú na liste vlastníctva vedení ako vecné bremeno.
Najviac ma štve to, že súkromní podnikatelia dávajú na pásku len minimálku a ostatné radšej na ruku doplatia, a tým pádom ubližujú rodinám, lebo tie si nemôžu vziať hypo.
My keď sme si brali tak som ja ešte robila, takže nebol problém. Spolu nám to vyšlo. Ale teraz keby chcem tak sa musím asi zamestnať, že?

gurmanka
26. jan 2015

A hypoteky sa chcete zbavit ci zobrat? Som to nepochopila..

maslenka47
26. jan 2015

@maria584 Ak podnikatel robi to, co tvrdis, tak nanho posli inspektorat prace. A len tak na margo toho ublizovania.. keby sme neboli narod sprosty a nenechali si skakat po hlave, tak to ziadni podnikatelia nerobia. Ale ked u nas je moda podvadzat kde sa da, len aby z toho clovek mal osobny prospech (ano, aj tvoj chlap podvadza, ked berie tie peniaze na cierno), tak potom tu maju hentaki "podnikatelia" raj.

Chod sa spytat do banky, za akych podmienok vam daju uver a v akej hodnote. Oni ti to budu vediet povedat najlepsie.

@gurmanka pravdepodobne chcu refinancovat uvery, cize zobrat novu hypo na vyplatenie predchadzajucej a toho spotrebaku.

olifcek
26. jan 2015

ano, kebyze chcete hypo, musis sa zamestnat.. ved sa obrat na banku, poradia o po telefone tusim...

a k tomu vyplacaniu... predpokladam, ze ste to uvitali, kedze tiez z toho mate osoh... len teraz sa vam to nehodi, tak preto to oficialne priznanie sa k podvodu ako zamestnavatela, tak Tvojho mazela... brm brm

brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal