Schvália mi úver po troch mesiacoch?
Dobrý deň, mám 21 rokov, 0 detí, slobodný a žijem u rodičov. Mám čistý príjem 1100€. U firmy pracujem momentálne teraz prvý mesiac. Niekedy v júni by mi vychádzal koniec skúšobnej doby. Úverový aj nebankový register mám čistý. Mám 8000€ brzúčelový úver v 365 banke a 7000€ kreditnú kartu u home credit. Spolu teda mám dlh 15000€. Mesačnú splátku 260€ home credit 140€ 365 banka.
OTÁZKA NA VÁS:
Dnes som sa bol v 365 banke sa spýtať, či sa dá refinancovať a dať do plusu ešte 15 tisíc eur k tomu s výhodnejším úrokom. nevedeli mi dať jednoznačnú odpoveď, kvôli tomu lebo tam nerobím 3 mesiace. Takže otázka na vás schvália mi po tých 3 mesiacoch tú žiadosť? ďakujem.
@sisa_s Veru netreba brať ďalší úver, keď už je 15000 a čo keď prídeš o zamestnanie a nebudeš si vedieť hneď nájsť nové alebo PN. Ja by som toto synovi nedovolila.
21 rokov,15000 dlzoba na krku a ešte chces ďalšiu🤦 ... Môžeš prezradiť, na čo to je dobre? Lebo každý pricetny človek sa chce dlžôb zbaviť a nie si ešte nakladať viac ...
21 roční žijúci u rodičov a toľko dlhy. To čo bolo také súrne že si si vzal toľko pôžičky. Takýmto tempom za 2 roky dôjdeš k osobnému bankrotu. A čo ak TI zmluvu nepredlžia čo budeš robiť potom. Tvoja finančná gramotnosť je 0.
@adamb77 nájdi si prácu v zahraničí...setri si 5 rokov aby si mal základ 20-30% na branie hypoteky. Žiješ u rodičov načo máš dlhý......investuj do vzdelania aby si mal lepší základ na uplatnenie na trhu
@adamb77 odporucam existujuce 2 uvery spojit do jedneho v institucii s najvyhodnejsimi podnienkami (potrebne prepocitat, zohladnit poplatky - ci a kde sa ti to oplati). uver nenavysovat uz takto davas 36% zo svojho prijmu len na splatky. zobrat spotrebny uver na 30tis (+dalsich 10tis zaplatit na urokoch) je najhorsie financne rozhodnutie a velmi rizikove. skor sa sustred na co najskorsie splatenie existujucich uverov, setri a osamostatni sa od rodicov. ak potrebujes viac penazi zameraj sa na karieru a snaz sa zvysit svoje príjmy.
Dobry ja sa chcem opytat ze kedy sa da navysit nakolko som uz navisil 3800 neviete mi povedat preco mam furt zamietnute
Zobral som uver v home kredit dali mi ponuku 1400 a potom navisenie 3800 splatka je 160 a chcem este jednu pozicku ale furt mi ukazuje zamietnute nakolko mam neurcitu zmluvu nevuete mi poradit kolko musim cakat na dalsiu pizicku to asi po troch splatkacha asi nie ??

@adamb77 v 21rokoch s platom 1100e mas 15000e dlhy? A chces brat dalsich 15000?? Na co mas tolko uverov preboha...