Schvália paušál, ak mám dlh v poisťovni?
Ahojte keď som dlžna na zdravotnej pojistovni schvália mi pausal ? Stretol sa s tým niekto či to overujú ? Žiadam v orange ak by mal niekto podobnú skúsenosť ďakujem za odpovede
Nemáš na zdravotné poistenie, ale na paušál áno? OMG! 😲
@fido69 presne takých tupcov ako si ty som čakala haha ja sa nestaram na čo ty máš a na čo nie tak ak nemáš odpoved na moju otázku tak ťahaj z môjho príspevku diky ✌️
@misulkasikulka Dievča zlaté tebe musí jeb... alebo Láďo to si ty? 😂
@misulkasikulka prečo práve potrebuješ paušál a nestačí kredit? Častokrát vieš skombinovať na kredit výhodnejšie ceny ako paušál. Ak nie si viazaná tak vieš operatívne meniť služby ak sa ti zmenia tvoje potreby.
Priemerne mesačne koľko minút pretelefonuješ, koľko SMS pošleš a koľko dát minieš?
Ak nemáte odpoved na moju otázku tak šup šup z tadeto doma vám isto treba riadiť viac ako písať na modrý konik hahahaha
@misulkasikulka chod tam a vyskusaj. Nehovor im nič o dlhu. Bud ti dajú paušál alebo nie. Ale najprv by som radšej zaplatila ten dlh a az neskor brala paušál.
schvália, oni si dlhy v poisťovniach nepreverujú
pausal ti schvalia,Aj kamoske tak dali pausal a mala exekutorov.. iba ak by sisi chcela zobrat novy mobil tam neviem ci by sa dalo..

@misulkasikulka skus.