Skúsenosti s AAA Auto - kúpa auta do 6 000 €
Ahojte, máte niekto skúsenosti s AAA auto? Rada by som si kúpila nejaké vlastné auto. Malé, po meste a na krátke vzdialenosti, niečo do cca 6 000€
No zatiaľ som natrafila na zlé hodnotenia na internete. Prípadne poznáte nejaké overené bazáre áut?
@meluzina29 ja mám 3x dobrú skúsenosť
@krasneleto a môžem sa opýtať, že s čím bol problém?
@meluzina29 ze kupila auto , ktore musela nakoniec pod cenu predat. skryto - neskryte vady, vo finale ju vyslo tolko co akekolvek rocne...
@meluzina29 ja by som tam auto nekupovala .. radsej pozri inde
@meluzina29 rozpocet mas na male auto dobry. Sama ale jazdene auto nekupuj, musis si najst zdatneho poradcu auto-entuziastu, rodina, kolegovia, znami...) Popozeraj na bazarovom portali, daj si cenu od 5000 do 6500 a vyluc diesely, automaticke prevodovky, akekolvek upravy (LPG, CNG, tuning, panoramaticke ci otvaracie strechy...), co najpovodnejsi stav, idealne od prveho majitela. Ja by som kludne doporucil aj napr. Skodu Citigo (VW Up!) 1.0 MPi, nejake Suzuki, Toyota, male Hyundai/Kia, Hondu Jazz...
@meluzina29 niečo takéto? https://auto.bazos.sk/inzerat/176915857/hyundai...
Ano, auta bez klimatizacie (niekto ju nechce/neznasa) mavaju niekedy velmi dobry pomer hodnota/cena.
@meluzina29 ja mám dobrú skúsenosť. Povedala som im však narobili, že si auto chcem nechať preveriť v servise. Nemali s tým problém, v nissane som zaplatila tuším 30€, napojili mj ho na počítač, zdvihli, pozreli. Odjazdil so mnou asi 5 rokov bez problémov…
@meluzina29 ja mám roky rokúce len dobré skúsenosti. Či už moji rodičia alebo aj ja čo som mala autá všetko v pohode. Nie je to o predajcovi ale o znalosti vôbec. Ak si pri kúpe nevšimneš nejaké základné chyby tak je jedno kde budeš kupovať. Plus všetky značky majú svoje “choroby”.
@palicka tiež som si auto na skúšobnej jazde išla preveriť do servisu. slúži uz 5 rokov.
@meluzina29 ak nevezmes so sebou odborníka na autá, tak tam radšej ani nechoď. Oklamu ťa. Vyberieš si nejaké auto a oni ťa presvedčia na iné auto. Známy kúpil auto a neskôr zistil, že malo stočené km. Oni sa vyhovárali, že to nevedeli.
Z AAA by som nekupoval nič, alebo maximálne nejaké ročné auto s nízkym počtom kilometrov a so zárukou od výrobcu, ale také sú v AAA málokedy. A aj pri takomto aute by som si všetko poriadne preveril a kúpil by som to v hotovosti, žiaden leasing.
@meluzina29 Ahoj skús pozrieť brokeria drive, sú tam autá aj v takej sume ako hľadáš
https://brokeriadrive.sk
Mala som odtial 10rocne auto, sluzilo dalsich 10rokov bez nutnosti servisu. Rodicia maju odtial starsie auto a zatial bez servisovania ( uz ho maju 7 rokov ).. AAA Zilina.
Ahoj... Tiez mam auto z AAA a som spokojná.. Bola som s mechanikom... Dali nám ho na zdvihák, môj mechanik ho pozrel, napojili na počítač, odjazdil a ešte aj dohodol nižšiu cenu... Za mňa veľká spokojnosť... Auto jazdí 4 rok... 🙏

tiez mam len negativnu skusenost kamosky , co tam kupila auto