Skúsenosti s dennou dávkou pri PN v Kooperative?
Prosím Vás nemáte niekto skúsenosť s poisťovňou Kooperativa a boli ste dlhšie na PN ke ( bez úrazu) ?Využili ste poistenie dennú dávku v prípade PN ? Ako to funguje ? Oplatí sa to vlastne podať ?
aku mas sumu na den? kedy si uzatvrila zmluvu? odkedy dokedy si bola na PN? pre aku diagnozu si bola na PN? ake poistne podmienky ti platia? napisala si malo informacii tazko ti takto radit
@nezabudka3391 zmluvu mám 4 roky ,PN ešte trvá ( ale už budem pravdepodobne ukončovať ),som na PN 6 mes.,s platničkou .Sumu na deň mám myslím v zmluve 10 eur
@timejicka otázka je či si sa na platničku alebo ochorenie chrbtice liečila prípade bola vyšetrovania už pred poistením to poisťovňa skúma ak zistí že máš na to tzv ,,predchodobie,, tak veľmi pravdepodobne nevyplatí plnenie
@nezabudka3391 áno liečila som sa aj v minulosti ale nebola som poistená 2 roky tak som si to nemohla podať vtedy.Teraz keď opätovne som musela riešiť zhoršený zdrav.stav tak rozmýšľam, že by som si to mohla podať .
Kooperativa nikdy viac radšej priplatiť 20e navyše v inej overenej poisťovní sú to podvodníci v každom smere či už poistka na seba auto a pod. Čistá zlodejina

to zalezi ako mas nastavenu poistnu sumu a cele pripoistenie