icon

Skúsenosti s dotáciami Obnov dom mini

27. máj 2025

Ahojte, v apríli sme si podali žiadosť o dotáciu z programu Obnov dom – mini a teraz len čakáme, čo ďalej.
Máte s tým niekto skúsenosť? Podávali ste si žiadosť v minulosti? Ako dlho vám trvalo, kým ju schválili? A schválili vám? Posielajú potom nejaké oficiálne rozhodnutie alebo vyrozumenie? Ak by niečo chýbalo, ozvú sa?
Skúšame to prvýkrát a vôbec netušíme, ako dlho je ešte „normálne“ čakať. Budem rada za každú skúsenosť 👍

misa1308
27. máj 2025

Tak isto som podávala žiadosť, myslím, že ešte v marci ...do teraz nič neprišlo

autor
27. máj 2025
@misa1308

Tak isto som podávala žiadosť, myslím, že ešte v marci ...do teraz nič neprišlo

@misa1308 Tiež prvý krát ste skúsili?

zuzulienocka78
27. máj 2025

Pripnem sa tiež čakáme.

misa1308
28. máj 2025

Áno

maya2023
28. máj 2025

Tiež som dávala mini2. Na stránke je prvý zoznam k 15.5. aktuálnejší zatiaľ nieje. Rovnako číslom žiadosti si tam viete na webe overiť v akom stave žiadosť je. Keďže ale má byť obnova do konca septembra,tak by to podľa mňa malo ísť rýchlejšie

hipuska
28. máj 2025

My a aj som tam volala. Povedala mi, že čo najdlhšie trvá je overenie žiadosti na sociálnej poisťovni kvoli výške príjmu. Ale, že veľa žiadosti nemá kompletnych takže to nemôže zaslať. A posiela to ako balík, nie žeby dala dokopy 10 žiadosti a poslala. A že niektorými ľuďmi sa ani len spojiť nevie, takže to nemôže poslať, lebo žiadosti nemá kompletné. To bolo pred 2 ma týždňami.

autor
28. máj 2025

Tak nám dnes prišiel mail, že žiadosť prevzali na spracovanie 10.4..