Skúsenosti s dotáciami Obnov dom mini
Ahojte, v apríli sme si podali žiadosť o dotáciu z programu Obnov dom – mini a teraz len čakáme, čo ďalej.
Máte s tým niekto skúsenosť? Podávali ste si žiadosť v minulosti? Ako dlho vám trvalo, kým ju schválili? A schválili vám? Posielajú potom nejaké oficiálne rozhodnutie alebo vyrozumenie? Ak by niečo chýbalo, ozvú sa?
Skúšame to prvýkrát a vôbec netušíme, ako dlho je ešte „normálne“ čakať. Budem rada za každú skúsenosť 👍
Tak isto som podávala žiadosť, myslím, že ešte v marci ...do teraz nič neprišlo
@misa1308 Tiež prvý krát ste skúsili?
Pripnem sa tiež čakáme.
Áno
Tiež som dávala mini2. Na stránke je prvý zoznam k 15.5. aktuálnejší zatiaľ nieje. Rovnako číslom žiadosti si tam viete na webe overiť v akom stave žiadosť je. Keďže ale má byť obnova do konca septembra,tak by to podľa mňa malo ísť rýchlejšie
My a aj som tam volala. Povedala mi, že čo najdlhšie trvá je overenie žiadosti na sociálnej poisťovni kvoli výške príjmu. Ale, že veľa žiadosti nemá kompletnych takže to nemôže zaslať. A posiela to ako balík, nie žeby dala dokopy 10 žiadosti a poslala. A že niektorými ľuďmi sa ani len spojiť nevie, takže to nemôže poslať, lebo žiadosti nemá kompletné. To bolo pred 2 ma týždňami.
Tak nám dnes prišiel mail, že žiadosť prevzali na spracovanie 10.4..

Tak isto som podávala žiadosť, myslím, že ešte v marci ...do teraz nič neprišlo