icon

Skúsenosti s investovaním cez Partners Group

patrikjames
6. feb 2025

Zdravim. Páru mesiace investujem cez spoločnosť partners group. Fondy, samozrejme že je to rizikové nečakám že budem milionár za páru roky len sa chcem informovať kto má s touto spoločnosťou skúsenosti. Posielam asi 200€ mesačne + žena niečo okolo 50€. Oplatí sa? Ma niekto pozitívne skúsenosti alebo negatívne s touto spoločnosťou?

bystrozraky
6. feb 2025

Ja som s nimi investoval pred zhruba 8 rokmi a odvtedy to ide hore. Sem-tam spadne, ale celkovo mi to tam rastie. Zatiaľ lepšie, ako ich mať na termínovom účte, takže sa nesťažujem 🙂 To záleží aj na tom, do akej investície si išiel... Ja mám pozitívne skúsenosti 🙂

zic
6. feb 2025

@patrikjames Neoplati sa, maju velke poplatky - su drahi... radsej cez niekoho ineho

https://ako-investovat.sk/diskusia/viewtopic.ph...

22. PARTNERS Investments (EIC man.)2% vstup+1,2%p.a.+10% podiel

matusformanek
8. feb 2025

@patrikjames pytajte sa hlavne na poplatky, kolko platite priebežne za spravu a či sa plati vstupny/vystupny poplatok. Viete, že v XTB si kupite ETF fondy sam a nič vas to nestoji? Akurat musite vediet ktore si kupite. Len zvažte... XTB je najlacnejšia možna ponuka trhu, nehovorim, že kazdemu vyhovuje, ale treba si pozriet objektivne všetky riešenia na trhu. niekomu vyhovuje Finax, niekomu IBKR, niekomu ten subjekt ktory spominate vy... nech si kazdy slobodne zvoli čo sa mu paci. V investovani sa vyznam, mam skušky NBS.

slecnazkosic
25. mar 2025

Prosím vás, sú nejaké sankcie sa zrušenie produktu v Partners Group ak do 7 dní od uzatvorenia zmluvy chcem zrušiť zmluvy? Ďakujem