icon

Skúsenosti s kontokorentom po osobnom bankrote

palcii
10. jan 2024

Zdravim, poriešil z vás niekto kontokorent v banke po xxl rokoch po bankrote.Mne chodia ponuky ale odmietam ich na pôžičku.Nedavno mi volali z Reiffeisen bank že či nechcem od nich pôžičku 1000e... Hovorím im že mám osobný bankrot a ona arogantne, že nehovorte mi že sa vám nezídu na rekonštrukciu alebo na elektroniku 🤦🤣🤣 Samozrejme že som nič ďalej neriešil,ale podstata je že aj tak si myslím že ju neschvália...tak preto sa pýtam na skúsenosti.Dakujem.

ivuska027
10. jan 2024

Koľko presne rokov po bankrote? Kontokorent a pôžička nie je to isté. Každopádne, je lepšie si našetriť, a tak kupovať, nie kúpiť , a potom riešiť ako to idem splácať. Ale takúto základnú finančnu gramotnosť má snáď každý.

melanta
10. jan 2024

@palcii arogantne by som odpovedala, že nezídu sa mi veru. Prečo ťa to vlastne trápi, ak si úver nechceš vziať?

palcii
autor
10. jan 2024

@melanta Aby som poriešil tu slávnu vetu že po osobnom bankrote ti nikto nedá už ani cent.

palcii
autor
10. jan 2024

@ivuska027 5rokov po bankrote, riešim to z dôvodu že sa hovorí že po bankrote nikto nedá pôžičku.Tak sa chcem presvedčiť keď banka tak tlačí na ponuku... Môže byť aj to že ponúkajú ponúkajú a keď dajú na schválenie tak papá 🤣🤣

ekira1
10. jan 2024

@palcii byť v takej situácii, že musím mať osobný bankrot je pôžička skutočne to posledné, čo by ma trápilo.. ona je platená za to, aby produkty ponúkala, tak ponúka.

janai1
Odpoveď bola odstránená
alickapusinka
10. jan 2024

Jasne banky oslovujú sami od seba tých čo mali osobný bankrot to určite. Je to jej robota ak TI volala ponuky sú tak skúša. A však ak by malo dôjsť reálne k pôžičke určite jej ukáže úverový register. Môj kolega mal osobný bankrot pred 6 rokmi a mu nedajú ani na psiu búdu nie to ešte aby mu núkala banka pôžičku. Raz ak si bol v úverovom registri tak určite TI z banky telefonujú o pôžičku . Jasné že TI nič nedajú neskôr ak by si si bral úver na bývanie ani zrejme ho nedostaneš podľa mňa. A ak áno tak za určitých podmienok. Načo ťa to trápi že TI volala ak pôžičku nechceš .Banky otravujú vždy je to jej robota.