Skúsenosti s Lakhouversom
Dobry den lakhouvers ma niekto s tym je to skusenost ci fake ? Nikde nevidím recenzie ani adresu ani tel kontakt nemajú
@viestta ako viete ?
pozicku si ber z banky... jedina institucia ktora bude kalkulovat aby ti nieco aj ostalo...
Lebo nevidis recenzie, adresu a cislo? 😀 ako to moze byt seriozne...
@kristina23433 ked nevidis adresu, IDĆO, DICO, nevidis kontaktne udaje, nevidis, ze nemaju bankovu licenciu od Narodnej banky...
Zhodnoť sama ako ti to pripadá. Ja som si to našla,kontakt bol na FB a chcela komunikovať cez watsup aby som jej poslala tel.cislo, skúsila som požiadať a hneď sa mi ozvala nejaká pani, ktorá bola ochotná a na otázku ohľadom poplatku mi napísala, že žiadny nieje, potom napísala že je tam len poplatok za poistenie, následne keď som napísala že poistenie si viem spraviť sama ,napísala že je to poplatok za zmluvu, písala som jej ,že ten má byť zahrnutý už v splátkach atď. Začala byť drzá a že čo si ja myslím či zmluvy robia právnici zadarmo, požiadala som ju o vzor zmluvy alebo návrh bez mojich údajov ( tie som jej samozrejme neposlala ,písala som jej že si to najprv chcem preveriť kým jej čokoľvek pošlem) odmietla mi poslať vzor zmluvy, napísala mi že nieje čas na tieto veci ,že jej mám rýchlo poslať dokumenty na overenie a potom to budeme riešiť, našla som si Lakhouvers na nete a poslala som jej screenshot že ako je možné, že mi vie poskytnúť úver keď na stránke majú napísané že len s pobytom v nemecku vedia poskytnúť. Napísala že ona je poverená osoba na právnické úkony na Slovensku, chcela som od nej identifikačné číslo nech si ju viem overiť, vraj nemá lebo nieje právnička, chcela som znovu identifikátor aby som si overila od kedy má licenciu na vykonávanie finančnej činnosti na Slovensku, vraj ani to nemá lebo to vraj nepotrebuje, písala mi že je z Bratislavy, poslala mi na overenie občiansky preukaz ktorý bol očividne upravený a keď som zadala jej meno tak som zistila že je to nejaká pani z Humenného, napísala som jej to a že tam mám kamarátku tak si zistím cez ňu či je dôveryhodná, vynadala mi a už sa neozvala. Už som ju zablokovala. Vždy keď chceš skúsiť cez nejakú spoločnosť, pýtaj si identifikátory na overenie, ak nechcú dať tak je to podvod, a hlavne vždy si to pýtaj predtým než pošleš akýkoľvek svoj údaj.

Jasne, ze to je odrb