icon

Skúsenosti s Mbank

bubladlo
7. máj 2025

Ahoj, mam otázku ma niekto skúsenosti s bankou ''Mbank'' a s tou akciou kde získam k účtu aj prsteň v hodnote 10 centov? Veľmi nad tým uvažujem no ak mam zbytočne zakladať ďalší účet len skrze prsteň tak je to pre mna zbytočne ale ak ma to zaujme tak pôjdem do toho najlepšie by bolo nejakú recenziu na to....ako sa s tym platí, nejaké poplatky ktoré nikde nenapíšu atd a hlavné odkiaľ ste prsteň kúpili a či je naozaj za 10 centov.

janocka
7. máj 2025

Mam mBank, prsten nemam, nechcem a ani nepotrebujem. Platim 99% nakupov v kamennych obchodooch hodinkami a ked sa mi naaahodou vybiju ked potrebujem platit, zaplatim mobilom. Nevidim v tom prsteni vyhodu

rozculena
7. máj 2025

je to len imidžovka,lebo každý má pri sebe mobil alebo hodinky,ak už teda nenosí kartu.

kythos21
10. júl 2025

@bubladlo my
Vyhrali sme ho a je super
Vybrali sme si titánový a je za 10 centov a doprava zadarmo

milacik888
25. sep 2025

Ja som ho tiez vyhral v mbank , doteraz som mal problem platit len raz v jednote kdesika. A teraz asi tyzden mi vobec nejde ,mal som ho chut normalne uz od nervov zahodit ale skusim tam.niekedy.zavolat a.sa uvidi

rozculena
25. sep 2025
@milacik888

Ja som ho tiez vyhral v mbank , doteraz som mal problem platit len raz v jednote kdesika. A teraz asi tyzden mi vobec nejde ,mal som ho chut normalne uz od nervov zahodit ale skusim tam.niekedy.zavolat a.sa uvidi

@milacik888 v jednote mám problém platiť mobilom,stalo sa mi,že som im úplne vyradila pokladňu.Nechápem to.