icon

Skúsenosti s Nikki Fridrich a jej tradingom

viole
19. feb 2026

Ahojte, je tu niekto, kto má reálne skúsenosti s Nikki a tradingom, ktorý ponúka? Sestra sa tam chce uvŕtať a už neviem čo jej na to povedať. Vraj Nikole dôveruje a vraj sa dohasujú reálne výsledky. Prosím, ak má niekto skúsenosť, či negativnu, či pozitívnu, napíšte. Nech to tej mojej mladšej ségre dám prečítať všetko. Lebo realita nemusí byť taká ružová, ako sa tvrdí na sociálnych sieťach....

a0
19. feb 2026

@viole niekedy si to ľudia proste potrebujú zažiť na vlastnej koži a nechať sa oje.kradnúť, aby pochopili, že to bol blbý nápad. Nesnaž sa ju presvedčiť, varovala si ju, hotovo. 🤷🏼‍♀️

rozculena
19. feb 2026
https://www.youtube.com/watch?v=P_rz20vmFoY

doporučujem čítať komentáre

enmery
19. feb 2026

Nechaj ju padnúť na hubu. Inak nepochopí. Reálny traders ti žiadny nepovie, že okamžite ľudia dosiahnu reálne výsledky. Tì sa učia roky rokúce, majú prehľad od politiky po vesmír a skutočne tým zarába len pár na svete. Toto všetko sú odrby na hlúpych, aby z nich vytiahli peniaze.
Pyramídka ako vyšitá.

anonym_79885f
19. feb 2026

Nikki Nikki🤣🤣🤣o.eby na nebi🤣ludia vam uz fakt hrabe

marekkkkkkk
19. feb 2026

nerob to prosim ťa, investuj dlhodo do ETF kde maš 0% zdanenie po držani rok+, a uč sa ako vieš zarabať viac v zamestnani/alebo začni podnikať. Naozaj vieš mať krasny prijem keď zamakaš na sebe. Väčšina ľudi je extremne lenivych a niesu disciplinovani a su zavisli na socialnych sieťach a televizii.. v tejto dobe je naozaj lahke zarabať peniaze, len nie odrbmi ako je toto

anonym_aba63b
20. feb 2026

@viole tej psychopatke, ktora sa verejne prezentuje tym, ze je psychiatricky pacient, ktory nedodrziava liecbu, veselo kombinuje lieky a alkohol, vyhraza sa kadekomu bitkou, sedi cele dni zavreta doma lebo “neznasa ludi” a vyvreskuje nezmysly do telefonu, 40r zene-matke, ktora uz nejaky cas normalne nepracuje, len nataca debilne tanecky na tiktok a bliaka na insta a kadetade nezmysly, niekto veri a chce jej zverit svoje peniaze?? Tak potom si zasluzi niest dosledky za svoju hlupost.

parvinka0001
20. feb 2026
@anonym_aba63b

@viole tej psychopatke, ktora sa verejne prezentuje tym, ze je psychiatricky pacient, ktory nedodrziava liecbu, veselo kombinuje lieky a alkohol, vyhraza sa kadekomu bitkou, sedi cele dni zavreta doma lebo “neznasa ludi” a vyvreskuje nezmysly do telefonu, 40r zene-matke, ktora uz nejaky cas normalne nepracuje, len nataca debilne tanecky na tiktok a bliaka na insta a kadetade nezmysly, niekto veri a chce jej zverit svoje peniaze?? Tak potom si zasluzi niest dosledky za svoju hlupost.

@anonym_aba63b lepšie by to o nej človek ani nenapísal .

anonym_3b0505
20. feb 2026

@viole vsetci zaruceni stavkovi a investicni magovia, preco nepozicaju v banke najvyssiu sumu aku im banka da a neinvsetuju sami, ale "zahadzuju" sa s pomocou plebsu, to nikdy nepochopim... asi maju dobre srdiecko

misanthropicdann
20. feb 2026

@viole všetci čo predávajú signály a maju skupiny ci už na trading alebo stávkovanie sú podvodníci je to proste tak.
Keby im to naozaj vychádzalo zarábali by tisíce desstisiice mesačne a nepotrebovali by predávať členstva ľuďom za desiatky eur.

anonym_f614ba
20. feb 2026

Ja neviem ci by som verila v oblasti financii niekomu ako je tato osoba. Podla IG storycok, co na druhy den vymazava je to nestala, psychicky chora zena co este aj pije. Stacilo mi ako sama ozrata niekde v riti na chate zverejnovala storycka kde v alkoholickej paranoji vykrikovala okolo chaty, potom tam jazdila autom... Ako ked ma sestra take nizke naroky, tak kludne :D :D :D.

bu_bu_bubak
20. feb 2026

Klikol som si jej insta a teda o nejakom tradingu ani chyru ani slychu. Vsetko selficka v outfitoch vraj z nejakych "uspesnych stretnuti" a inak nic. Dalsia agentka s teplou vodou.

Ak chce tvoja sestra investovat tak bud nech sa zacne zaoberat burzou ako takou a studovat si veci online alebo nech zveri financie do ruk odbornikov.

Moj osobny nazor je, ze toto zavana pyramidou a dievca svoje peniaze uz nikdy neuvidi. Ja osobne obchodujem s akciami na burze aj mimo banky, ale vsetko je kalkulovany risk a spolocnosti si preverujem, sledujem odhady analytikov, kvartalne vysledky atd.

Povedz sestre, nech neveri prazdnym slubom. Vobec to nevyzera, ze by tento clovek mal realne vysledky za sebou.

matusformanek
21. feb 2026

@viole presne tak. Nerobte to, Trading vedie z veľkej časti k strate. Lepšie je rozumné dlhodobé investovanie do kvalitných etf, než toto.