Skúsenosti s poisťovňou Kooperativa
Ahojte, mám mimo Kasko v kooperative a už 2 mesiace mi nevyplatili škodu. Idiot čo so mnou komunikoval tak celý čas klamal že všetky dokumenty odovzdal ďalej a pritom nič neodovzdal.
Cez sledovanie štádia riešenia škody som si všimla, že riešenie je len na čísle 2 z 5. Až keď som tam zavolala, tak na druhý deň už svietila 5 - ukončenie / platba. No doteraz mi nič neprišlo .
Akurát mi dnes prisiel email že mám zaplatiť havarijné na ďalší rok (600€)… mám nervy strašne. V servise som platila 1 500€ za opravu.
Aké máte skúsenosti vy ? Akú inú poisťovňu by ste mi odporučili ?
Ďakujem
Kooperativa je katastrofa
Kooperativa je peklo. Ja som nedavno riesila s nimi PU 4 !!! mesiace (ja som bola poskodena). Raz napisali zamietaju plnenie, potom schvaluju opravu, takto dookola na striedacku ako u debilov na chodbe. To mi je normalne do placu, ked do teba niekto nabura a poisteny je v kooperative…
Inak ja mam allianz, sukromne aj firemne, do tyzdna vzdy vsetko uzavrete, vyplatene, ziadne natahovacky.
A do buducna - davaj si auto opravovat do zmluvneho servisu na kryci list, sice na tom nezarobis, ale peniaze bude poistovna dlzit servisu, nie tebe.
Kooperatíva. čistá katastrofa - normálne sa čudujem, že tam ešte niekto poistí auto, zrejme láka nízka cena
Zo skúseností odporúčam Allianz alebo Komunálna poisťovňa - v oboch všetko prebehlo rýchlo a bez problémov
Uz tu bolo X debat ze Kooperativa je najhorsia poistovna a stale sa ludia nepoucia a davaju si tam poistky, lebo je najlacnejsia. My mame Generali a hned v den ako sme zaviezli do zmluvneho servisu, odsuhlasili opravu a vsetko vyplatili servisu. Ziadne natahovacky
Tiež máme zlú skúsenosť, ale s poistením majetku (RD). Naťahovačky dookola, samé prieťahy, pohlo sa to reálne, keď išiel manžel na pobočku, že chce zrušiť životnú poistku. PZP mám v Allianz, bola som vinník nehody, s pánom, do ktorého som narazila som komunikovala po nehode a vravel, že nemal žiadne problémy s vyplatením, bolo to celé veľmi rýchlo vybavené. V Kooperative mám už len poistenie domácnosti, všetky ostatné mám v Allianz.

Skusenosti take, ze ti nic nevyplatia 🤣