icon

Skúsenosti s poisťovňou Metlife

samuel3008
12. mar 2025

Zdravím , chcem upozorniť na poisťovňu Metlife . Je to jedna veľká tragédia . V zmluve mam jasne napísané odškodné okrem iného aj za PN . Riadne som bol oficiálne na PN potvrdenie vyšetrení nosenie ortezy na členok vyše 2 týždňov. Celkovo na PN mesiac aj par dni . Samozrejme med malo prísť vyplatenie poslali mi vyrozumenie a par eur . Zevraj majú oni výluku ktorá spadá do môjho zranenia členka popravde som nič iné od takej poisťovní ani nečakal. Bola chyba sa tam poistiť Metlifu už ani euro . Človek si to plati aby aspon niečo dostal ako živnostník a oni vám povedia ze zranenie nebolo tak vážne PN neuznávajú. Banda ktorá si myslí že vedia viac ako doktor co vypíše PN . Opakujem ak Metlife poriadne si všetko preštudujte predtým ako im pošlete co len jedno euro

janai1
12. mar 2025

@samuel3008 no, možno by si sa mal riadiť vlastnou radou a najprv si prečítať co podpisuješ

ariannazara
12. mar 2025

Neviem ale ja som si porezala nohu mala som 3 stehy, spadol mi nôž zo skrinky na nohu a dostala som 220 eur 😆

nelca84
12. mar 2025

@samuel3008 manzel bol jan-feb PN a ziaden problem s plnenim nebol. Mal si lepsie citat. Za blbost sa plati, no.

sweet20
12. mar 2025

@samuel3008 mal si nejake zranenie clenka v minulosti uz davnejsie a teraz si s tym clenkom bol na pn? Ak ano.. tak je vyluka.. nevieme aku mas zmluvu ani co si podpisal

dadulala
12. mar 2025

No neviem, ja nám s nimi len dobre skúsenosti. Peniaze za úrazy ani nie do týždňa. Napríklad jednoduchá Zlomenina nedominsntnej ruky u syna 360 EUR.

samuel3008
autor
13. mar 2025

@nelca84 za akú blbosť? Žiadna výluka nebola v zmluve spomenutá ale majú to všeobecných podmienkach na internete .. kde je ich xx a mate to čítanie na pár hod. Takže neviem o akej hlúposti to rozprávate.

samuel3008
autor
13. mar 2025

@dadulala mne prišla taktiež 360e odškodné za úraz ale ďalej som mal oveľa teda viac dostať za PN co si platím v poistke . Nie 360e to je malo neplatím si poistku len nech dostanem za úraz ale práve za PN nakoľko ako som spomínal som živnostník

samuel3008
autor
13. mar 2025

@sweet20 nie nemal a výluka zmluve nieje iba všeobecných podmienkach na internete

samuel3008
autor
13. mar 2025

@ariannazara to je úrazove. Ja som žiadal od nich PN odškodné🙂

samuel3008
autor
13. mar 2025

@janai1 precital 🙂 zmluva je jedno a všeobecne podmienky druhé ale to keby mam cele čítať a patat si každú vyluku je rok 2026 🙂

branislav007
11. dec 2025

@samuel3008 Ja mám tiež negatívnu skúsenosť s poisťovňou Metlife. Boli sme u nich poistený skoro 5 rokov, ja, moja manželka a 2 deti. Za ten čas sme poisťovni zaplatili za poistenie sumu prevyšujúcu 5500 eur a keď po takmer 5 rokoch bez poistnej udalosti bol môj syn na operácii a nám bolo priznané poistné plnenie vo výške 150 eur tak nič neprišlo. Po cca 1,5 mesiaci som volal na ich infolinku aby som sa opýtal kde je problém. Pani alebo slečna, ktorá mi to zdvihla povedala, že peniaze nám boli poslané na účet. Po ďalšom skontrolovaní účtu (účet som si kontroloval každý deň) som im volal znovu, tentoraz to zdvihol pán, ktorý mi povedal, že to bude vyplatené poštovou poukážkou ktorá nám príde na adresu. Keď sa ďalší týždeň nič nedialo tak som kontaktoval svojho finančného poradcu ktorý bol sprostredkovateľom tejto poistky nech to skúsi vyriešiť a že keď do 3 dní nebudem mať peniaze nech pripravý výpoveď poistky. Mimochodom pri volaní na infolinku slečna alebo pani bola strašne "milá", pripadalo mi to ako keby to bola moja chyba, že mi peniaze neprišli a ako by som ju týmto telefonátom otravoval...ale ani jedného z nich nenapadlo skontrolovať si číslo účtu, adresu príjemcu poprípade tel. číslo čo by mňa napadlo ako prvé keby som bol na ich mieste...Ako ste už asi uhádli o týždeň to budú 3 mesiace od priznania poistného plnenia od poisťovne Metlife a peniaze stále neprišli . Medzitým s nimi komunikoval náš finančný poradca ktorému tvrdili, že to s nami odkonzultovali a vieme čo máme robiť, čo nebola pravda lebo s nami v tej dobe nikto nič nekonzultoval. Pred pár dňami ma kontaktoval pán z tejto poisťovne, ktorý mňa ubezpečil, že peniaze určite dostanem a konečne ho napadlo skontrolovať si číslo účtu a adresu ( toto sa stalo po mnohých urgenciách nášho finančného poradcu) a ešte mal tú drzosť sa opýtať, že keď dôjde k urýchlenému vyplateniu poistky či by som nechcel stiahnuť výpoveď. Robia si z nás srandu?