icon

Skúsenosti s pôžičkou od Bencont Collection

sarita666
11. nov 2025

ahojte mate niekto nejaku skusenost s pozickou od bencont collection alebo nejakou inou potrebujem surne peniaze kedze som momentalne nezamestnana a do roboty nastupujem az od 1.12. cize vyplatu budem mat az v januari doteraz mam podporu dakujem

anonym_1d34af
11. nov 2025

nebrala by som nič takéto, okrem banky. Sú to užerníci, môžeš prísť o byt ani nevieš ako . Skús si nájsť nejakú brigádu, aby si mala peniaze skôr. Od nebankoviek nepožičiavaj. Nič nie je tak súrne, aby to nepočkalo. A už isto nie požičiavať na darčeky či dovolenku.

janka_266
11. nov 2025

@sarita666 ja len dúfam, že už aj bencont postúpil tak, že nedávajú peniaze len tak bez overenia príjmu. nedá sa Vám nájsť aspoň nejaká brigáda? tesco? kaufland? všetko lepšie ako brať takto peniaze, keď aj tak viete, že to nemáte z čoho platiť

sarita666
autor
11. nov 2025
@janka_266

@sarita666 ja len dúfam, že už aj bencont postúpil tak, že nedávajú peniaze len tak bez overenia príjmu. nedá sa Vám nájsť aspoň nejaká brigáda? tesco? kaufland? všetko lepšie ako brať takto peniaze, keď aj tak viete, že to nemáte z čoho platiť

@janka_266 nikto nepovedal ze to nemam z coho zaplatit kedze mam podporu v nezametsnanosti ale nato na co peniaze potrebujem tak tam je vyssia suma ako dostanem z uradu prace

sarita666
autor
11. nov 2025
@anonym_1d34af

nebrala by som nič takéto, okrem banky. Sú to užerníci, môžeš prísť o byt ani nevieš ako . Skús si nájsť nejakú brigádu, aby si mala peniaze skôr. Od nebankoviek nepožičiavaj. Nič nie je tak súrne, aby to nepočkalo. A už isto nie požičiavať na darčeky či dovolenku.

@anonym_1d34af nikde neuvadzam ze potrebujem peniaze na dovolenku a darceky nato by som nikdy nebrala ziaden uver len sa naskytla vec kde potrebujem viac penazi ako dostanem z uradu prace a nato mi brigada za 300€ nepomoze

anonym_29041d
11. nov 2025

Ahojte pozrel som sa na nich a v ramci nebankoviek maju asi najnizsie uroky (stale vyssie ako v bankach) ale kedze su licencovany poskytovatel tak pochybujem ze ti pri takom prijme budu vediet vyhoviet (za pokus nic nedas) skor mozno nejake peer2peer platformy ako je zinc euro ktore su zase o dost drahsie sice ale mozno ako docasne riesenie kym ti nenabehne mzda za par mesiacov a potom to prefinancujes...

anonym_1d34af
11. nov 2025
@sarita666

@anonym_1d34af nikde neuvadzam ze potrebujem peniaze na dovolenku a darceky nato by som nikdy nebrala ziaden uver len sa naskytla vec kde potrebujem viac penazi ako dostanem z uradu prace a nato mi brigada za 300€ nepomoze

@sarita666 ale veď ja som nepisala, že to potrebuješ na dovolenku č darčeky. Len som to dala ako možnosť, lebo sú ľudia, ktorí si na tieto veci berú pôžičky, čo ja nedokážem pochopiť. A čo je také súrne, že potrebuješ peniaze z nebankovky?

nika461
14. nov 2025

@sarita666 PortSystem požičia bez problémov...aj sa s nimi dá všelijak dohodnúť keby že sa to nedá splatiť v termíne .. 500e max ale.. ostatné nebankovky ktoré sú aj dosť známe, majú problém požičiat , chcú príjem zo zamestnania vidieť