Skúsenosti s predajom auta cez AAA
Ahojte
Predávali ste auto cez AAA? Aké s tým máte skúsenosti? Dostali ste od nich toľko, koľko ste chceli? Čítam všeličo na nete o nich, nemajú dobrú povesť.
neviem, ako je to s predajom, ale rozhodne by som nekupovala. mozno, co sa predaja auta tyka, tak to nemusi byt take kriticke 😀
Budu ta natahovat hodiny a potom budes rada ze ti daju nejaku cenu a mozes odist bez auta. Predavali sme tam iba raz a manzel po asi 5-6 hodinach!!! cakania na precadzke mi volal ze mu ponukli cenu ktora bola o dost nizsia ako sme chceli ale on uz bol tak znechuteny a ja na….a ze sme to zobrali. Uz sme predali viacero aut ale toto bolo prvy a dufam ze aj posledny krat u nich, vsetky ostatne sme dali na inzerat. Naposledy tiez na inzerat a AAA auto sa ozvalo same, cez telefon dali ponuku ktora bola povedzme zaujimava, otazne je ci by ju aj naozaj vyplatili. Povedali sme si ze zoberieme ich ponuku az keby sa auto nepredalo cez inzerat - predalo sa do mesiaca a za vyssiu cenu ako ponukli
Takze za mna z vlastnej skusenosti predaj nie a z recenzii ani kupa
Ja som predaval pred rokom. Bol som skepticky, ale do tyzdna sa ozvali len oni (asi 3x z 3 roznych cisiel)... Plus vyvolavali... v jednom telefonate povedali, ze oni pridu aj ku mne domov. S tym som suhlasil (lebo presne tie natahovacky s casom co su popisane u mna doma stracaju zmysel)... tak aj bolo.
Asi za 1 hodinu bolo vsetko spravene (papiere, overit u notara / na matrike)... Dostal som pozadovanu cenu - zmysle moje minimum ... (neviem ci vela / malo... ja ked predavam auto tak nechcem mat hlavne starost)... Spokojny som ale bol.
Druhy den prisli prachy na ucet a v ten den alebo dalsi si prisli normalne po auto takym "odtahovakom" (i ked bolo normalne pojazdne s STK ... proste 9 rocne auto)... Takze za mna OK, az som sam prekvapeny...
Ale teda asi keby som predaval sam, tak by som vysroboval cenu vyssie si myslim... otazka, za aky cas, na kolky pokus (to mna nebavi sa vybavovat s kadekym)...
Predavali sme tam pred 2 rokmi 10rocny ford smax. Najskor sme len chceli vediet kolko nam daju, cenu sme akceptovali ale sme si povedali ze najskor si najdeme druhe auto. Druhe auto dojednane (nie v aaa) a isli sme teda predat nase do aaa a chceli nam ponuknut menej, nakoniec dali tu cenu spred tyzdna. Zmluvy maju tak vychcane urobene, ze ak sa naskytne problem (pri 10rocnom aute sa kludne moze, hoci bolo fakt v skvelom stave) taj do roka kludne ti mohli auto vratit. Lenze ty vies co na nom za ten rok pomenili? nie.
Takze takmer rok sme sa triasli s cim pridu...tesne pred uplynutím roka ho predali. Čo ma este nasralo bolo ze mesiac sme auto nevedeli odhlasit a ano zrušiť pzp. Normalne tahali cas vyse mesiaca, dokonca na. uz koncilo PZP a takmer sme museli dalsie zaplatit (fakt rozdiel 1 den) a to uz oni veselo behali na nom v celej SR.Nikdy viac s nimi nechcem mat nic spoločné
Ako skoro vsetci - zle osobne skusenosti, boli sme tam ponuknut (velmi dobre) auto na rocnik a km, vraj za 6500 ho vezmu. Do tyzdna som ho normalne predala za 9700. A ten proces a spekulacie okolo toho ani nehovorim.
Aaa auto si tu plati inzerciu uz ci co? Furt dokola
@author AAA uz nikdy
@anonym_autor ja mam super skúsenosť s predajom auta do AAA.
dohodli sme sa na sume cez telefón, auto nechceli ani vidieť. Podpísal som zmluvu odovzdal kľúče ďalší deň som mal peniaze na účte.
A to musím povedať že mi dali viac ako som mal zverejnené na internete a nikto ho za celé 2 mesiace za tu sumu nechcel kúpiť.
Aj keď je pravda ze som im prihodil pneumatiky ktoré som v inzeráte nemal uvedené.
Ja som predaval pred rokom. Bol som skepticky, ale do tyzdna sa ozvali len oni (asi 3x z 3 roznych cisiel)... Plus vyvolavali... v jednom telefonate povedali, ze oni pridu aj ku mne domov. S tym som suhlasil (lebo presne tie natahovacky s casom co su popisane u mna doma stracaju zmysel)... tak aj bolo.
Asi za 1 hodinu bolo vsetko spravene (papiere, overit u notara / na matrike)... Dostal som pozadovanu cenu - zmysle moje minimum ... (neviem ci vela / malo... ja ked predavam auto tak nechcem mat hlavne starost)... Spokojny som ale bol.
Druhy den prisli prachy na ucet a v ten den alebo dalsi si prisli normalne po auto takym "odtahovakom" (i ked bolo normalne pojazdne s STK ... proste 9 rocne auto)... Takze za mna OK, az som sam prekvapeny...
Ale teda asi keby som predaval sam, tak by som vysroboval cenu vyssie si myslim... otazka, za aky cas, na kolky pokus (to mna nebavi sa vybavovat s kadekym)...
@zic presne toto je aj naša situácia, dohodla som sa s nimi, že prídu k nám domov, lebo mám malé deti a nechcem sedieť pol dňa u nich. Naše auto má malo najazdené, kúpené ako nové pred 5 rokmi, nemá žiadne vady, nové pneumatiky, novú STK. Tak som zvedavá,.akú cenu mi ponúknu.
@zic presne toto je aj naša situácia, dohodla som sa s nimi, že prídu k nám domov, lebo mám malé deti a nechcem sedieť pol dňa u nich. Naše auto má malo najazdené, kúpené ako nové pred 5 rokmi, nemá žiadne vady, nové pneumatiky, novú STK. Tak som zvedavá,.akú cenu mi ponúknu.
@anonym_autor hlavne si urci ty minimalku, pod ktoru nepojdes. Ja som im povedal viac, lebo som vedel, ze zacnu zjednavat (a presne - tu je taky skrabancek a toto a hento)... Som povedal, jasne, opotrebenie auta...
Tiez som mal malo najazdene...
A teda inac este som zabudol, ze som medzitym volal do ineho autobazaru a tam spravili nejake "online ohodnotenie" (fotky, vek a popis auta) a bolo to o dost menej...
Ale urcite sa priprav, ze budu chciet zaplatit ked tak spodnu hranicu toho, co chces ty. Alebo musis predavat sama.
Len ked som cital, ze sa auta predavaju aj niekolko tyzdnov, tak to sa mi fakt nechcelo... (asi zalezi aj od typu... ). Drzim palce
@anonym_autor predala som tam 2 auta,ziadny problem nebol
Ja som bol spokojný predal som tam 3 auta. Jedno staršie 12 ročné a 2 vždy po roku. Dali mi akceptovateľnú cenu, spravidla vždy o 800 - 1000euro nižšiu ako potom inzerovali. plus ešte strhli nejakých 277eur servisný poplatok.
Naposledy keď som im dával dastra tak ma naštvali že povedal že vykúpi aj prívesný vozík čo stal 1000euro a ponúkal za to 300 tak som to zobral domov a potom som to predal za 850.
Ale auto by som sa im nebál predať na koľko pre mňa veľký benefit je že ma neotravujú lúdia, hlavne keď sa niečo pokazí, alebo sa niečo stane tak proste to je ich problém už. Ale konkrétne autá čo som ja predával tak boli v podstate bez chyby a duster sa predal na druhý deň a tie druhé auta do 7 dní zmizli so stránky.
@anonym_autor bol som dnes v Poprade, férové jednanie, bol som milo prekvapený.. ..zatiaľ však ich ponuka nezodpovedá mojim predstavám, takže k samotnému predaju nedošlo..
@anonym_autor predaných 5 aút, vždy sme dostali viac, ako sme reálne očakávali…. Aké trvá to…. Ideálne je objednat si ich mobilného výkupcu, takto je to rýchlejšie
Len chcem dať v sieti, ako sme dopadli. Bol u nás ich človek, pozrel auto, bol sa na ňom odviezť a ponúkol nám dobrú cenu, len o 500€ menej, ako sme inzerovali. Ale nakoniec sme našli kupca sami.
@anonym_autor bol som dnes v Poprade, férové jednanie, bol som milo prekvapený.. ..zatiaľ však ich ponuka nezodpovedá mojim predstavám, takže k samotnému predaju nedošlo..
@knmmch ako to prosím pokračovalo v Poprade ? Potom sa ozvali o pár dni alebo už vôbec? Ďakujem

neriskovala by som. po tom vsetkom, co sa o nich popisalo, by bola fakt hlupost nieco cez nich riesit. ale teda aj znamy ma velmi zlu skusenost, to nie je ze jedna pani povedala. fakt su nespolahlivi.