icon

Skúsenosti s prehodnotením invalidného dôchodku po operácii

beatta22
31. mar 2025

Dobrý deň chcela som sa spýtať či má niekto skúsenosti s prehodnotenie invalidného dôchodku bola som operovana teraz druhý krát na krčnú chrbticu 1x jedna platnička a teraz 2 platničky mám obavu aby mi neznížili aj to málo čo mám.Moj obvodný lekár mi tak naznačil,že to mám racej nechať tak aby mi ho neznížili.Tak neviem teraz či to mám skúsiť.Dakujem

alickapusinka
31. mar 2025

no ja by som to nechala tak lebo ti môžu aj vziať.

marsmykkok
31. mar 2025

@beatta22 Málo informácií... Koľko percent máš teraz? Ak 70 skúsila by som kedže ťa 1 percento delí od celého, ak 50, neriskovala by som, že ti možno 10 pridajú, ale môžu aj 10 zobrať a nebudeš dostávať nič. A kedy máš kontrolu oficiálnu a budú ťa znova prehodnocovať? Tento rok alebo o 5 rokov?

ronie338
31. mar 2025

Na invalidný sa chodí každý rok, ja som tak posielala vždy každý rok, mala som 50% priznaný a potom som sa presťahovala, dostala ma druhá a znížila mi ma 25% ze nie je dôvod.... po porážke, s psychickými problémami ale nemám vážne trvalé následky len tu psychiku tak mi vzali. Ja by som to nechala tak

oriesocek
31. mar 2025

Neviem kolko máš percent. Mne povedali, že pokiaľ by sa stav zhoršil, že si mám dať prepočítať… ale tak podľa toho kto tá dostane. Na chrbticu ti vie dať 35, ale aj 70 percent…. Podľa stavu ako sa vyhodnotí….ak sa po operácii zlepšil, tak aby nekratili… ale to my nevieme….

beatta22
autor
4. apr 2025

Mam 55 percent no práve aby mi ešte neznížili ďakujem za radu

beatta22
autor
4. apr 2025

Už nechodím na posutkovu kontrolu

beatta22
autor
4. apr 2025

Ďakujem za radu nebudem to dráždiť