Skúsenosti s úverom od Zinc Euro: Sú dôveryhodní?
Zdravím. má tu niekto skúsenosti s touto spoločnosťou , alebo má tu niekto úver/ pôžičku od tejto spoločnosti ? Sú dôveryhodný ?
@echowanderer myslim ze dôveryhodní sú určite nakoľko majú aj register na úvery, druhá vec je aký úrok poskytujú a koľko preplatíš na vrátení, kedze nebankovky sú ten horší spôsob úveru.. ale osobnú skúsenosť nemám len všeobecné info
Ja som od nich mala a nebol žiadny problém
@saska.j : A môžem sa spýtať , či si to vybavovala priamo ale cez internet ? A kedy ti prišli peniaze ? resp. za ak dobu?
@echowanderer vybavovala som to online a peniažky prišli do par dni ako mali všetke tlačivá podpisane
@saska.j : Takže zmluvu si tiež podpisovala online ?
@echowanderer sa mi zdá ze mi ju poslali domov a ja som ju spätne poslala
Ja som od nich mala a nebol žiadny problém
@saska.j ahoj prosim chcem sa spýtať tiez by som mala záujem o tu zinc oni mi v tl povedali ze ak by neskôr brala od banky peniaze ze oni su tam proste vedení v bankách nie sú chápeš ze proliklad zoberiem od zinc peniaze nieco platím a neskôr by som pytala banke ze proste banke nemusim vravieť ze mam od nych peniaze ixh v systéme banka nevidí všetko vidí ich nie ako je to možné
@saska.j ahoj prosim chcem sa spýtať tiez by som mala záujem o tu zinc oni mi v tl povedali ze ak by neskôr brala od banky peniaze ze oni su tam proste vedení v bankách nie sú chápeš ze proliklad zoberiem od zinc peniaze nieco platím a neskôr by som pytala banke ze proste banke nemusim vravieť ze mam od nych peniaze ixh v systéme banka nevidí všetko vidí ich nie ako je to možné
@renata11414 asi závisí ako je zapísaná spoločnosť v NBS.....naozaj to nemusia vidieť v systéme......preto je to zradne
@renata11414 asi závisí ako je zapísaná spoločnosť v NBS.....naozaj to nemusia vidieť v systéme......preto je to zradne
@pieksamaki zradne prosím v čom
@pieksamaki zradne prosím v čom
@renata11414 ak sa nevidia v systéme.....moze to skresliť kalkuláciu na výpočet dalsieho úveru v banke....
@pieksamaki to su daky súkromný co majú spoločnosť ci ako prosím prepáčte malo týmto veciam rozumiem
@pieksamaki to su daky súkromný co majú spoločnosť ci ako prosím prepáčte malo týmto veciam rozumiem
@renata11414 ani ja nemám konkrétne poznatky.....iba si myslim....ze ak spoločnosť nevidi v systéme v banke .....tak môže ist o nelicencovanu spoločnosť....nema licenciu NBS....ale to si iba myslim.....v kazdom prípade tu píšu ludia iba pozitívne skúsenosti.....takže moja informácia je nepodstatná......su uz par rokov na trhu