icon

Skúsenosti so životným poistením v Kooperative a iných poisťovniach

27. júl 2025

Prosím Vás, aké máte skúsenosti s Kooperativou? Ste spokojní? Nie je problém s plnením ? Pripadne aké poisťovne by ste odporučili ako top voľbu?

katkaseiner
27. júl 2025

Kooperativu by som obisla oblukom...sice sme mali problem s poistkou ja auto. Praskla nam panoramaticka strecha (ziadny naraz, uder, cudzie zavinenie) a znizili nam hodnotu plnenia o 200e (este navrch spoluucasti), pretoze sme nevolali policajtov. Odvolala som sa, aj tak tlacili že sme mali volat policajtov...nakoniec sme sa dozvedeli že takto ludí motaju aby nemuseli riadne platit... okamzite som zrusila poistku a oresla späť k Allianzu. Su sice drahy ale ked sa nieço stane, vsetko ide hladko

ghost2323
27. júl 2025

@anonym_autor Allianz je podľa mňa predražený pri rovnakých podmienkach, za mňa Uniqa je spoľahlivá v rámci možností, stále ide o poisťovne

smoulingirl
27. júl 2025

Poistovne plnia podla zakona, tak co sa tyka urazovej a zivotnej poistky je to asi jedno. Osobne mam skusenost s Uniqou, NN aj Kooperativou a problem nikdy nebol. Odporucam najst dobreho financneho poradcu, ktory vie vytazit zo vsetkych poistovni to najlepsie, my mame s muzom presne v tychto troch nakombinovane poistenie na mieru.

anonym_05e9c6
27. júl 2025

@anonym_autor mne finančná poradkyňa odporučila Uniqa a tam mám životne poistenie, aj poistenie hypotéky, aj 2.pilier proste všetko tam mame s mužom.

sissy27
27. júl 2025

@anonym_autor kooperativa je tragedia v kazdom smere.

sweet20
27. júl 2025

@anonym_autor ja sa tiez vyhybam kooperative... nic u nich nerobim

sweet20
27. júl 2025

Aj ked som sa s nimi natahovala, tak kooperativa funguje tak, ze neustale musite davat odvolania ak vam zamietnu poistne plnenie.. a ked uz to odvolanie date napr na 4 ty alebo piaty krat tak vtedy vam uznaju
.. ale samozrejme musite mat narok na poistne plnenie , podla toho co je v zmluve