Skúsenosti so zmenou poisťovne z Unionu na Dôveru
Dobry den, vyskusala som zmenit poistovnu z Unionu na Dôveru. Mám z toho ale teraz mensie obavy, kedze som sa dozvedela od rodiny ze vraj nepreplaca vsetky liecby alebo hospitalizacie. Neviem ci to je pravda. Ak nahodou ano, je mozne sa o rok vratit naspat do Union vsak? Pripadne je tu niekto z dovery a aku ma skusenost? Ste spokojny?
Mna presvedcili preplatky na lieky aj u dospelych a zlavy v lekarni atd. Dakujem
Môžem im okašlat cele zľavy, keď ta nechajú v stichu keď budeš potrebovať dráhu liečbu alebo hospitalizáciu hlavne pri onko ochoreni
@anonym_autor Zmena poistovne je mozna do septembra, takze to teraz zmen a hotovo.
Ak si len podala prihlasku a mas sa stat poistencom od noveho roka tak mozes podat spatvzatie prihlasky.
Ja zvažujem opacne, kam z dovery.
@anonym_autor Zmena poistovne je mozna do septembra, takze to teraz zmen a hotovo.
@anonym_2cde6d rozmyslala som ze aspon na ten rok vyskusam, byvame casto chori vsetci traja doma takze nech aspon vytrieskam tych 300€ na lieky a potom teda o rok prejdem naspat
Ja aj cela moja rodina máme dôveru a sme spokojni
Ja aj s deťmi sa chystáme prejsť z Dovery do inej poisťovne, zatiaľ ešte neviem do ktorej. Už od viacerích lekárov nezávisle, som počula, že keď človek ochorie, je Dôvera najhoršia poisťovňa.

Áno, ak chceš, o rok sa môžeš vrátiť späť. 😉