icon

Slovenska sporiteľna a aktualizácia údajov

milka2345
5. nov 2019

Ahojte, kto mate Slovensku sporitelnu, nevolali vam posledne dni kvoli nejakej aktualizacii udajov?

sara07
5. nov 2019

podvod, ak niečo tak sa aktualizuje pisomne v banke po predloženi op, žiadne udaje neposkytuj cez telefon

mogaa
5. nov 2019

@milka2345 ak ťa zavolali na pobočku tak ok, ale telefonicky žiadne údaje nedávaj.....ak sa ti skončila platnosť OP systém im to vie vygenerovať a tých klientov volajú aby si prišli na pobočku zaktualizovať údaje....a popri tom ti ponúknu ďalší produkt🙂

milka2345
autor
5. nov 2019

@mogaa a este kvoli akym udajom to moze byt? OP nemam novy ani adresu... Vraj je to nieco zo zakona teraz.

smejko25
5. nov 2019

@milka2345 určite nič cez telefon nediktuj 🙂 Mne minule volali chceli niečo ponuknuť a keď som sa opýtala že čo tak mi povedala že nemôže o tom hovoriť cez telefon že sa musim osobne zastaviť 🙂 Takže určite by nechceli nejake citlive údaje cez telefon 🙂

veronikaszabova
5. nov 2019

@milka2345 mne volali a chceli aktualizovat iba mail. Nic viac.

veronikaszabova
5. nov 2019

@sara07 ziadny podvod 😳 slovač hned vidi vsade vsetko negativne.

mogaa
5. nov 2019

@milka2345 ak máš ísť na pobočku tak je to ok....musia volať klientov na pobočku a pri tej príležitosti ti niečo ponúknu...pravdepodobne ti len skontrolujú údaje v systéme s realitou alebo ak vidia že máš vyšší zostatok ti ponúknu dlhodpisy alebo iný produkt...musia si telefonicky dohadovať stretnutia a, sú do toho tlačený z centrály - viac ľudí - viac produktov-väčší predaj

sara07
5. nov 2019

@veronikaszabova a načo ? ked maju adresu aktualny op , máš fakt istotu že na druhej strane je fakt sporitelna, stači aby ničo hekli a už to ide
email z akého dôvodu, ked ak potrebuju že nepaltíš ti predsa pride pisomna vyzva doporučene že si to prebral lebo email komunikacia sa ako komunikacia neuznava
a predsa spravy z banky info máš predsa v interbankingu , dôležíté červenou a reklamy tiet

macik34
6. nov 2019

@smejko25 novy zakon o ochrane osobnych udajov.. Bezna vec na pobocke ale 100% islo o predajny rozhovor

smejko25
7. nov 2019

@macik34 no ved to mi bolo jasne 🙂 len chcem poukazat nato ze už ani take veci nepovedia cez telefon nie to este pytat citlive udaje 🙂

klaudiaden
7. nov 2019

To podľa mňa ťa chceš niekto len nachytať. Proste ako takéto veci sa podľa mňa cez telefón teda vôbec neriešia

fokuska
7. nov 2019

@milka2345 A to si sa nepytala ich ze o aku "nejaku aktualizaciu udajov" ide? Co chceli vediet, co sa pytali?