SLSP blokuje prevody na nové účty? Skúsenosti a riešenia
Dobrý deň. Ako často sú blokované prevody na nové účty zo SLSP? Mám tam účet a z času na čas robím prevody v hodnote viac ako 1 000 EUR na nové účty a potrebujem ich potvrdiť telefonicky. Máte aj vy tento problém?
@annacunderlikova, nam slsp robila problémy pri prevodoch do revolutu. Nakoľko tam mal (teda vlastne má) konto dodávateľ, nebol problém doložiť faktúry a potvrdenie o daňovom cisle (jeho). Potom už bolo všetko v poriadku. Keď musíš všetko potvrdzovať telefonicky, vetrim skôr problém s tvojim účtom (nemusí byť skutocny problém, ale banka môže nejaký "vidieť")
@domkakvet Ako ste zvýšili limit? A kto povedal, že máte tento limit?
@vroni Ako ste poskytli potrebné dokumenty?
@annacunderlikova, mailom
Pravdepodobne prevadzas peniaze na ucty, ktore sa banke z nejakeho dovodu zdaju podozrive a preto s tebou pre istotu overuju, ci transakcie chces skutocne zrealizovat.
@annacunderlikova ja som si ho stanovila pri zakladani uctu a zvysila som si ho v banke, ale da sa zvysit aj cez aplikaciu.
ja robim v slsp prevody vo vysokych cislach ( 10k a viac) limity nemam a veru si nespominam, ze by chcelo potvrdenie cez sms. Stale len token

@annacunderlikova tak to mas asi taky limit, ked si das limit 1000 eur, tak nemozes poslat 2000 eur. Ja som platila cez 1000 eur a mala som nizsi limit, stacilo navysit limit, s prevodom neviem ako to je.