Splátky v Nay
V nay sme si brali určitú vec na splátky. Suma bola 686,99€ malo to byt na 6 mesiacov bezúročné. Mohli sme platiť ľubovoľne splátky akurát do 6 mesiacov to muselo byt zaplatené ak to malo byt bez úroku. Na papieri sme ale mali napísané že minimálna splatka 26,44€. Uhradili sme 210,53 za to odbobie a poslednú splátku sme mali poslať celú zvýšnu sumu, akurát sa nám trochu zmenila situácia a napadlo nám že budeme pokračovať v splátkach aj po 6 mesiacov akurát už s úrokom.. v telefóne nám povedali že po máji nám vrátia preplatok a budeme pokračovať splátkou 26,44, mesačne. chcem sa spýtať aky preplatok mysleli nevyznáte sa niekto?
No ja by som to pochopil tak, ze 210.53 - 26.44*6 = 51.89
Cize vam vratia 51.89 akoze mate mesacnu splatku 26.44. A kedze ste za 6 mesiacov tu mesacnu splatku preplatili, tak vam rozdiel vratia a dalej platite tu mesacnu splatku. Ale najlepsie sa opytat.
@aalt Ja som to tiež tsk pochopila tak uvidíme v týždni tam zavoláme. Ďakujem

No ja by som to pochopil tak, ze 210.53 - 26.44*6 = 51.89
Cize vam vratia 51.89 akoze mate mesacnu splatku 26.44. A kedze ste za 6 mesiacov tu mesacnu splatku preplatili, tak vam rozdiel vratia a dalej platite tu mesacnu splatku. Ale najlepsie sa opytat.