icon

Spojenie pôžičiek, ak je polovica v úverovom registri. Poradíte?

problem32
15. dec 2015

Ahojte chodim tu uz dlho no kvoli istym osobam som si narychlo vytvorila novy nick a odpovede si len precitam.Prosim Vas je niejaka spolocnost kde Vam vedia spojit pozicky do jednej ak jeden z manzelov ma zapis v registri?ani newiem ako sa to vsetko stalo,nesudte ma jednoducho ocitla som sa v strasnej situacii a o tom ze neplatil pozicky som sa dozvedela az teraz.Neradte mi ze sa mam rozviest lebo ho lubim,to vsetko sa stalo cez manzelsku krizu.Treba mu splatit 3 pozicky kde vsade uz ma dohodnute splatky cez vynahacie spoloc.a ja by som bola rada keby sa naslo nieco kde by nam pomohli.Ja sama pozicku uz mam cize mne to neprejde nakolko moj.plat je 400eur.Dakujem

limetka69
15. dec 2015

Najskôr sa to bude dat refinancovat v banke kde ma manžel účet. Neviem ci by iná banka bola ochotná. No nie je to záruka, banky sú v tomto prísne. Keď dali manžela na tu čiernu listinu tak s tým nepohnete asi. Ale myslím si, že keby ste mali nejaký papier od exekútorov a dolozili ho banke, že už to budete splácať tak vám snáď vyjdú v ústrety. Po prípade vrátia za vás dlhy a budete splacat už len banke. Ale to vše najlepšie povedia tam. 🙂

vika35
15. dec 2015

ja osobne pochybujem, ze im niekto uver poskytne ak ma na troch uz splatky cez vynahacske spolocnosti. a navyse manzelka ma tiez nejaku pozicku. ale vsak mozu skusit sa v banke popytat, prip. dobreho poradcu.

radulka2021
15. dec 2015

Ahoj, žiaľ tu Vám už nik nepomôže. Dané pôžičky, ktoré sú odstúpené na vymáhanie treba dať naprv do poriadku, potom musí prejsť 12 mesiacov aby mal manžel čistý úverový register a až potom môžte žiadať o novú.
Taktiež je "smola" že ste manželia, lebo automaticky s ním vystupuješ na zmluvách aj ty. V tomto prípade by sa dalo jedine to, že by Vám niekto z príbuzných, priateľov pomohol vzal pôžičku na seba aby ste si mohli splatiť "zlé" záväzky, vyčistiť si register a splácať to zatiaľ jemu kým nebudete môcť sami na seba prevziať záväzky.
Dúfam že to pomohlo

bosoriak
15. dec 2015

Neverim, ze vam nejaka banka da uver na refinancovanie, ak mate historiu nesplacania v uverovom registri. Obzvlast ak ide uz o vymahanie cez dalsiu spolocnost. Ak ma manzel dohodnute splatky so spolocnostami pre vymahanie, musi ich splacat. Inak pride exekutor a dalsie poplatky. Jedinou moznostou je rodina, pripadne znami, ak vam doveruju.

8291
15. dec 2015

Tak toto je fakt na figu situácia.kamoška bola v rovnakej situáciu,mali s mužom pôzickya ešte išli ručiť😁 ona sesternici on kamaratovi,viete si asi domyslieť ako to skončilo.chceli tiež vsetko naraz vyplatiť ale nikto im nechcel dat uver.nakoniec jej švagrinna ponukla pomoc.zobrala si ona pôžičku a kamoška jej to spláca dohodli sa na nejakej sume ale dáva jej asi o 100€ viac aby to mali cim skôr z krku.no len problem je v tejto dobe niekoho zohnať kto by sa nato dal,alebo požičal.

zuzka_puska
15. dec 2015

Fuu ja si tiez myslim, ze vam uz ziadna banka nepozicia.... Nemate niekoho, kto by vam pozical? Rodicia, svokrovci?? Lebo ta situacia znie dost bezvychodiskovo....

stlienka
18. dec 2015

ak by si chcela rada ti pomôžem