Stavebná sporiteľňa - pôžička
Bral niekto pozicku /uver zo stavebnej sporitelne ? Ako dlho to trvalo kym vam pozicku schvalia ako dlho trvalo kym vam peniaze poslu na ucet mozete popisat a
Vsetko ako to prebiehalo a ako ste boli spokojny s nimi dakujem
My sme brali uver bez zmluvy o staveb.sporeni na kupu domu 72 000eur. Cele to trvalo mesiac. A peniaze nabehli po odpise zmluvy do 3 dni na ucet predavajucich.
Viete mi povedať či sa dá zo slsp po znaleckom posudku splatiť úver PSS kôli lepšiemu úroku? Alebo sa dá len prefinancovať hypotéka v inej banke. Ďakujem pekne
@aflou prefinancovat sa da hypoteka v kazdej banke. Ak nemate statny prispevok pre mladych, mozte refinancovat 🙂 my zatial mame statny prispevok, este 3 roky, tak cakame 🙂
@aflou prefinancovanie je dobré prejsť aj prepočtom. Suseda sa riadne popálila, nakoniec zaplatila na poplatkoch viac, ako ušetrí na zníženej splátke. Poplatky na katastri, znalca a za poskytnutie i zrušenie úveru. Skrátka naletela. Skús najprv vyskúšať www.kontrolahypotek.sk či sa ti to oplatí.

všetko záleží, či beriete pôžičku so založením nehnuteľnosti, alebo bez založenia do 50.000,- eur. A tiež koľko máte bankových a koľko nebankových pôžičiek. Ak by si chcela bližšie info ako to u nich prebieha kľudne prezvoň, lebo na písanie je to nadlho. 0948943400, alebo napíš na stlienka1979@gmail.com. Ja som bola veľmi spokojná, ale niektorým ľudom to trvalo naozaj aj 2-3 mesiace.