Sú fotky vozidla potrebné pri havarijnom poistení?
Ahojte, máte niekto skúsenosť? Pri uzatváraní havarijného poistenia, chcú všetky poisťovne fotky vozidla?
Pokial nejde o funglovku, tak ano, chcu vidiet ako auto realne vyzera, aby vylucili uz vzniknute veco, co ma kryt poistka. Skrabance, preliaciny a podobne. Kto by poistil auto, ktore ani nevidel a o tyzden ma preplatit skrabance z pred roka? Bezna vec.
@katarinaba vďaka za odpoveď, menila som poisťovňu a mi to prišlo také zvláštne, ale zrejme bežné.
@katarinaba vďaka za odpoveď, menila som poisťovňu a mi to prišlo také zvláštne, ale zrejme bežné.
@mirkava je to bezne, aj mne tak fotili auto, ked som menila poistovnu. A veruze dopodrobna obhliadal.
Jedine uplne nove auto, ktore poistia v predajni pri kupe neobzeraju.
@mirkava ja som menila teraz poisťovňu a tiez som musela posielať fotky. Len by ma zaujímalo ako niekto skontroluje, či sú tie fotky nové alebo staršie, keďže osobne to auto skontrolovať neprišiel nikto
@mirkava ja som menila teraz poisťovňu a tiez som musela posielať fotky. Len by ma zaujímalo ako niekto skontroluje, či sú tie fotky nové alebo staršie, keďže osobne to auto skontrolovať neprišiel nikto
@motogirl699 ja som to fotila priamo do app. tak tam zrejme je čas a aj poloha vozidla, asi to majú nejako ošetrené
@motogirl699 ja som to fotila priamo do app. tak tam zrejme je čas a aj poloha vozidla, asi to majú nejako ošetrené
@mirkava ja som to posielala mojej mame do whatsapp a ona to dávala ďalej
@mirkava ja som to posielala mojej mame do whatsapp a ona to dávala ďalej
@motogirl699 musí tam byť datum
@motogirl699 musí tam byť datum
@luliu nikde na fotke som nemala uvedený dátum
Mne ho prisli obzriet osobne a urobili si fotky sami. Dovezene auto
@vikusjk tiež som mala Allianz ked som kupovala autíčko, po 4 rokoch som prešla na Uniqu. Allianz je dosť drahy. Fotila som auto presne ako si písala cez cebiu.
@mirkava ano, tiez som ho zrusila po dvoch rokoch (ked prestalo platit GAPko) a presla na lacnejsie presne preto, ze Allianz je drahy. Ale zase ma dobre plnenia, nevymyslaju atd. Preto sa oplatilo, ked som mala aj gapko na nove auto.

Pokial nejde o funglovku, tak ano, chcu vidiet ako auto realne vyzera, aby vylucili uz vzniknute veco, co ma kryt poistka. Skrabance, preliaciny a podobne. Kto by poistil auto, ktore ani nevidel a o tyzden ma preplatit skrabance z pred roka? Bezna vec.