icon

Sú fotky vozidla potrebné pri havarijnom poistení?

mirkava
23. apr 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosť? Pri uzatváraní havarijného poistenia, chcú všetky poisťovne fotky vozidla?

katarinaba
23. apr 2025

Pokial nejde o funglovku, tak ano, chcu vidiet ako auto realne vyzera, aby vylucili uz vzniknute veco, co ma kryt poistka. Skrabance, preliaciny a podobne. Kto by poistil auto, ktore ani nevidel a o tyzden ma preplatit skrabance z pred roka? Bezna vec.

mirkava
autor
23. apr 2025
@katarinaba

Pokial nejde o funglovku, tak ano, chcu vidiet ako auto realne vyzera, aby vylucili uz vzniknute veco, co ma kryt poistka. Skrabance, preliaciny a podobne. Kto by poistil auto, ktore ani nevidel a o tyzden ma preplatit skrabance z pred roka? Bezna vec.

@katarinaba vďaka za odpoveď, menila som poisťovňu a mi to prišlo také zvláštne, ale zrejme bežné.

katarinaba
23. apr 2025
@mirkava

@katarinaba vďaka za odpoveď, menila som poisťovňu a mi to prišlo také zvláštne, ale zrejme bežné.

@mirkava je to bezne, aj mne tak fotili auto, ked som menila poistovnu. A veruze dopodrobna obhliadal.
Jedine uplne nove auto, ktore poistia v predajni pri kupe neobzeraju.

motogirl699
23. apr 2025

@mirkava ja som menila teraz poisťovňu a tiez som musela posielať fotky. Len by ma zaujímalo ako niekto skontroluje, či sú tie fotky nové alebo staršie, keďže osobne to auto skontrolovať neprišiel nikto

mirkava
autor
23. apr 2025
@motogirl699

@mirkava ja som menila teraz poisťovňu a tiez som musela posielať fotky. Len by ma zaujímalo ako niekto skontroluje, či sú tie fotky nové alebo staršie, keďže osobne to auto skontrolovať neprišiel nikto

@motogirl699 ja som to fotila priamo do app. tak tam zrejme je čas a aj poloha vozidla, asi to majú nejako ošetrené

motogirl699
23. apr 2025
@mirkava

@motogirl699 ja som to fotila priamo do app. tak tam zrejme je čas a aj poloha vozidla, asi to majú nejako ošetrené

@mirkava ja som to posielala mojej mame do whatsapp a ona to dávala ďalej

luliu
23. apr 2025
@motogirl699

@mirkava ja som to posielala mojej mame do whatsapp a ona to dávala ďalej

@motogirl699 musí tam byť datum

motogirl699
23. apr 2025
@luliu

@motogirl699 musí tam byť datum

@luliu nikde na fotke som nemala uvedený dátum

vikusjk
23. apr 2025

@mirkava ano fotili sme pri uzatvarani, aby mali akoze dokaz o stave vozidla v case, ked ho poistuju. Fotili sme celkovy predny, zadny, lavy aj pravy pohlad, celne sklo, VINko, pocet najazdenych km a interier

olimuc
23. apr 2025

Mne ho prisli obzriet osobne a urobili si fotky sami. Dovezene auto

mirkava
autor
24. apr 2025
@vikusjk

@mirkava ano fotili sme pri uzatvarani, aby mali akoze dokaz o stave vozidla v case, ked ho poistuju. Fotili sme celkovy predny, zadny, lavy aj pravy pohlad, celne sklo, VINko, pocet najazdenych km a interier

@vikusjk uniqa?

vikusjk
24. apr 2025
@mirkava

@vikusjk uniqa?

@mirkava nie, prve sme mali v Allianzi a po dvoch rokoch v CSOB

mirkava
autor
24. apr 2025
@vikusjk

@mirkava nie, prve sme mali v Allianzi a po dvoch rokoch v CSOB

@vikusjk tiež som mala Allianz ked som kupovala autíčko, po 4 rokoch som prešla na Uniqu. Allianz je dosť drahy. Fotila som auto presne ako si písala cez cebiu.

vikusjk
24. apr 2025
@mirkava

@vikusjk tiež som mala Allianz ked som kupovala autíčko, po 4 rokoch som prešla na Uniqu. Allianz je dosť drahy. Fotila som auto presne ako si písala cez cebiu.

@mirkava ano, tiez som ho zrusila po dvoch rokoch (ked prestalo platit GAPko) a presla na lacnejsie presne preto, ze Allianz je drahy. Ale zase ma dobre plnenia, nevymyslaju atd. Preto sa oplatilo, ked som mala aj gapko na nove auto.