icon

Tatra banka - zníženie mesačných poplatkov

17. okt 2023

Ahoj mam poplatok za účet 3 eura .. volali mi ze ako ako znížiť mesačný poplatkov na nulu... volali aj Vám čo máte TB ohľadom tohto ???

janai1
17. okt 2023

Nevolali, lebo mam 0€ poplatok. Nikdy by som nebola v banke kde by som musela platiť za účet .
Ale tak je hádam jasné, že chcú predať produkty, neviem čo sa čuduješ, vieš koľko krát ti ešte budú volať?

melanta
17. okt 2023

Mám TB, ale odkedy existuje vernostný program, mám účet za nulu, takže kvôli tomuto mi nevolajú. Predpokladám, že je to aktivita nejakej konkrétnej pobočky, obvolávajú klientov s cieľom dohodnúť stretnutie, tam ti niečo ponúknu, nejaké sporenie, úver, kreditku. Ale tak to môžeš odmietnuť a využiť len diskusiu na to, ako znížiť cenu na nulu.

kaktusik007
17. okt 2023

tatra banka mi nevyvolava uz niekolko rokov.... stacilo povedat osobnej bankarke ze ked budem nieco chciet, ozvem sa ja 🙂

ekira1
17. okt 2023

Nie, roky mám poplatok 0, nemajú dôvod kvôli tomu volať. Ale volali ako som spojná s bankou a či niečo nepotrebujem 🙃

simca06022011
17. okt 2023

Nevolali mi, ale písali, aj na pobočke som dostala prednášku:D používam milión veci, mam fondy a neviem co a aj tak riešia furt poplatok. Ja na to nemám čas aby som sa kvôli 3 eurami s tým zapodievala. Ale je to bežne, aj prima mi kvôli banalita vola. Poponukaju produkty s vybavene :D

hiro
17. okt 2023

Nie, tam je XY veci ktore mas/splnis a stacia myslim ze tri a mas 0€ poplatok - takze tiez mam zdarma a nevolaju cele roky.

nataliik
17. okt 2023

Volali. Ponúknu ti ďalšie poistenie. Cestovné, pripoistenie hypotéky, životné q pod.
V podstate ta budu lanarit platiť za poistenie 50€ mesacne, aby si neplatila 3€ za ucet

autor
17. okt 2023

@nataliik ano presne to hovorila pani..Aj vám volali dnes?

masinka
17. okt 2023

Manzel tam bol minuly tyzden pokecat, tiez mu volali koli poplatku, ponukli mu za 50 E mesacne zivotku ( ak by umrel, tak dostanem 3000 E, juhu, no nekup to) , 36 E cestovne poistenie ( rocny poplatok) , kreditku za ktoru by este musel platit a aj tak by este tie 3 eura namiesto 7 musel platit.

nataliik
17. okt 2023

Nie pred 2 mesiacmi

ekira1
29. okt 2023

@masinka to je zvláštne, ja neplatím poplatok, stačí mať produkty z troch kategórií. Ja mam hypo, v hypo mám poistený dom a ja mam poistenie a mám I kreditku. Za tú sa neplatí, ak mesačne urobím obrat 300€ a samozrejme, minutú sumu treba vrátiť v termíne.