Tatra banka - zníženie mesačných poplatkov
Ahoj mam poplatok za účet 3 eura .. volali mi ze ako ako znížiť mesačný poplatkov na nulu... volali aj Vám čo máte TB ohľadom tohto ???
Mám TB, ale odkedy existuje vernostný program, mám účet za nulu, takže kvôli tomuto mi nevolajú. Predpokladám, že je to aktivita nejakej konkrétnej pobočky, obvolávajú klientov s cieľom dohodnúť stretnutie, tam ti niečo ponúknu, nejaké sporenie, úver, kreditku. Ale tak to môžeš odmietnuť a využiť len diskusiu na to, ako znížiť cenu na nulu.
tatra banka mi nevyvolava uz niekolko rokov.... stacilo povedat osobnej bankarke ze ked budem nieco chciet, ozvem sa ja 🙂
Nie, roky mám poplatok 0, nemajú dôvod kvôli tomu volať. Ale volali ako som spojná s bankou a či niečo nepotrebujem 🙃
Nevolali mi, ale písali, aj na pobočke som dostala prednášku:D používam milión veci, mam fondy a neviem co a aj tak riešia furt poplatok. Ja na to nemám čas aby som sa kvôli 3 eurami s tým zapodievala. Ale je to bežne, aj prima mi kvôli banalita vola. Poponukaju produkty s vybavene :D
Nie, tam je XY veci ktore mas/splnis a stacia myslim ze tri a mas 0€ poplatok - takze tiez mam zdarma a nevolaju cele roky.
Volali. Ponúknu ti ďalšie poistenie. Cestovné, pripoistenie hypotéky, životné q pod.
V podstate ta budu lanarit platiť za poistenie 50€ mesacne, aby si neplatila 3€ za ucet
@nataliik ano presne to hovorila pani..Aj vám volali dnes?
Manzel tam bol minuly tyzden pokecat, tiez mu volali koli poplatku, ponukli mu za 50 E mesacne zivotku ( ak by umrel, tak dostanem 3000 E, juhu, no nekup to) , 36 E cestovne poistenie ( rocny poplatok) , kreditku za ktoru by este musel platit a aj tak by este tie 3 eura namiesto 7 musel platit.
Nie pred 2 mesiacmi

Nevolali, lebo mam 0€ poplatok. Nikdy by som nebola v banke kde by som musela platiť za účet .
Ale tak je hádam jasné, že chcú predať produkty, neviem čo sa čuduješ, vieš koľko krát ti ešte budú volať?