icon

Je Telegram krypta podvod? Diskutujte svoje skúsenosti

9. apr 2024

Dobrý večer. Máte skúsenosti ? Finančný šprint P.B.
Poslala som 47€ a žiada odo mňa ďalších 135€ vraj posledné.. Potom by mi mala nabehnúť platba 9k.. Na takéto pi****ny neverím, ale týpek má dostal tak, že som poslala, reku skúsim.
Hlavu si búcham, aká som hlúpa 😅

egonsk
9. apr 2024

no urcite niesi sama, preto do buducna pouzivaj skor tu okrasu na krku 😉

maranco
9. apr 2024

To bol poplatok za školné, nabudúce budeš opatrnejšia.
Keď niekto sľubuje rýchle zbohatnutie, tak je to podvod.

liz_lemon
9. apr 2024

neveris, ale hlavne, ze si prachy poslala, aj mne posli, nabehne ti rovny milion

maranco
9. apr 2024

Ešte akým spôsobom si poslala tých 47€, prevodom na účet alebo si niekomu dala údaje z karty?

sevrin
9. apr 2024

Toto je presne ten prípad keď jeden obrázok povie viac ako tisíce slov

autor
9. apr 2024

@liz_lemon Pošli číslo účtu koľko si ty žiadaš

autor
9. apr 2024

@maranco údaje.. platobná brána 🤡

egonsk
9. apr 2024

prinajhorsom do konca tyzdna budes mat vybieleny ucet, ak si nestihla uz sama minut celu vyplatu 😁🤣

autor
9. apr 2024

@egonsk € schovávam doma v ponožke našťastie 😁 ešte taká som tupá že som bežala vložiť peniaze na účet 😆 nuž som ľahšia o pár desiatok € a zmierená s tým že bohatá nebudem 🤣

egonsk
9. apr 2024

chudaci obchodnici, dufam, ze aspon v cistej 😁😉

autor
9. apr 2024

@egonsk Samozrejme zas humusak nie som 😂 stačí že som glúpa 😃

jaroslav81
9. apr 2024

Chceš počuť pravdu? Si taká hlúpa, že by som sa hanbil to vôbec dať na MK. Už len tá logika, pošleš niekde 47€ a čakáš, že ti príde 9000€??? To veľmi chytrá nebudeš, sorry.

autor
9. apr 2024

@jaroslav81 Nuž 🤗

maranco
9. apr 2024

Tak preventívne si zníž limity na karte na 0€ pre internetové a moto platby. Prípadne daj aj vymeniť kartu.
Ak obchodník je spojený s podvodníkmi tak ti hocikedy bude vyberať peniaze z účtu.

autor
9. apr 2024

@maranco Vďaka za radu. Kartu som zrušila

butterflyeffect
10. apr 2024

Skus reklamaciu v banke ( aj ked mala sanaca) a urcite by som zablokovala a dala si vymenit kartu, aby ti po case nezacali odchadzat platby same od seba