Je Telegram krypta podvod? Diskutujte svoje skúsenosti
Dobrý večer. Máte skúsenosti ? Finančný šprint P.B.
Poslala som 47€ a žiada odo mňa ďalších 135€ vraj posledné.. Potom by mi mala nabehnúť platba 9k.. Na takéto pi****ny neverím, ale týpek má dostal tak, že som poslala, reku skúsim.
Hlavu si búcham, aká som hlúpa 😅
To bol poplatok za školné, nabudúce budeš opatrnejšia.
Keď niekto sľubuje rýchle zbohatnutie, tak je to podvod.
neveris, ale hlavne, ze si prachy poslala, aj mne posli, nabehne ti rovny milion
Ešte akým spôsobom si poslala tých 47€, prevodom na účet alebo si niekomu dala údaje z karty?
@liz_lemon Pošli číslo účtu koľko si ty žiadaš
@maranco údaje.. platobná brána 🤡
prinajhorsom do konca tyzdna budes mat vybieleny ucet, ak si nestihla uz sama minut celu vyplatu 😁🤣
@egonsk € schovávam doma v ponožke našťastie 😁 ešte taká som tupá že som bežala vložiť peniaze na účet 😆 nuž som ľahšia o pár desiatok € a zmierená s tým že bohatá nebudem 🤣
chudaci obchodnici, dufam, ze aspon v cistej 😁😉
@egonsk Samozrejme zas humusak nie som 😂 stačí že som glúpa 😃
Chceš počuť pravdu? Si taká hlúpa, že by som sa hanbil to vôbec dať na MK. Už len tá logika, pošleš niekde 47€ a čakáš, že ti príde 9000€??? To veľmi chytrá nebudeš, sorry.
@jaroslav81 Nuž 🤗
Tak preventívne si zníž limity na karte na 0€ pre internetové a moto platby. Prípadne daj aj vymeniť kartu.
Ak obchodník je spojený s podvodníkmi tak ti hocikedy bude vyberať peniaze z účtu.
@maranco Vďaka za radu. Kartu som zrušila
Skus reklamaciu v banke ( aj ked mala sanaca) a urcite by som zablokovala a dala si vymenit kartu, aby ti po case nezacali odchadzat platby same od seba

no urcite niesi sama, preto do buducna pouzivaj skor tu okrasu na krku 😉