icon

Tesco pôžička - Home Credit

jarobot
17. dec 2013

Ahoj, som jedna maminka z vás, ale keďže tu mám veľa známych nebudem to riešiť cez môj skutočný nick..no ale o to nejde 🙂 Máte niekto pôžičku od Tesca?Schválili ju už vôbec niekomu? Požiadali sme o 5000€ a už druhý deň čakáme na schválenie. Je tu niekto taký? Vďaka 🙂

darkabarka23
17. dec 2013

@jarobot Ahoj,no sestriní,i žiadali o túto pôžičku,schválili im ju,ale vypočítali im také úroky a splátky ,že absolútne neplatí,čo ponúkajú v reklame,a ešte ich hrozne nahovárali,nech to aj tak zoberú,a keď sa kamoška pýtala,prečo im nedajú splátky aké ponúkajú v reklame,tak sa ohradzovali,že oni za to nemôžu,že to vyhodnocuje systém,takže podľa mňa totálny oblb,absolútne sa to neoplatilo,preplatili by ešte raz celú sumu,takže to odmietli,a nakoniec skončili aj tak v SLSP,kde im úver dali.Tiež brali 5000 a splátku majú tuším 115 eur na 5 rokov.A to ste si žiadali online?

johnnyf
17. dec 2013

@jarobot Ahoj, mas problemy v uverovom registri alebo v banke s niecim, s prijmom?...Ked si sa rozhodla vziat si uver od zdieracov ako Tesco financne sluzby co je inak HOME Credit?
Uz si skusila svoju banku?

lylkatomaskova
17. dec 2013

Ludia su nepoučiteľný!!!!!!!!! A to teraz v dobrom píšem viac menej neberte si nikde nikdy žiadnu požičku radšej si šetriť a odkladať a ke%d už aj musíte tak z banky!!!!!!nie z nebankových inštitucii !!!Su to legalní zdierači!neskutočná užera! Cim ľahšie nadobudnutá požička tým v tom bude vačší háčik!

seemani
17. dec 2013

@jarobot úrok vyšší ako 10% je vražda.. to sa pochováte...

jarobot
autor
17. dec 2013

@darkabarka23
@johnnyf
@lylkatomaskova
@seemani Ďakujem za rady, ale pýtala som sa na niečo iné 😉

lylkatomaskova
19. dec 2013

@jarobot My sme len chceli dobre nie v zlom.A k veci ak máte dobrý príjem tak Vám to schvália bez problémov ..resp.dobrý no nie minimalnu mzdu .