Transakčné poplatky
Ahojte, otázka pre podnikateľov. Práve som zaplatila z podnikateľskeho účtu odvody do sociálnej poisťovne, tie by mali byť oslobodené od dane, no strhlo mi aj daň....vrati sa tá daň automaticky na účet, či to treba nahlásiť banke? Ďakujem
@sara07 veď práve,je to totálny chaos, nasratá som, len by nás sklbali, no že v Tom majú bordel to je už ok. Ja som sa pýtala predtým v banke,tam mi bolo povedané, že banka rozozná tieto účty,no teraz som ostala z toho keď mi strhlo daň. Ďakujem za odpoveď, pozistujem ešte raz
Aka banka? Lebo ja mam slsp a nestrhlo mi, tiez som dnes odvody platila
@sweet20 Prima banka
@sweet20 prosím ťa, a bola si tie účty nahlasovať banke? Upovedomiť ich, že to sú účty ktoré sú oslobodené od dane, či automaticky ti to nestiahli? Ďakujem
Staci, ze mas v nazve uctu ako podnikatelsky alebo transakcny.. podla toho vedia.. ci mas len osobny?
@sweet20 ja mám podnikateľský, z toho platím dane už tretí mesiac, no dnes mi strhlo tu daň. Len ma napadlo, či im netreba tie platby nahlásiť, aby banka vedela, že to sú odvody. Ty si niečo nahlasovala?
Nie, nic ti netreba hlasit.. vsetko bude ok, neboj s
Autorka odvody platíš do štátnej pokladne, banka už len s toho musí vyjsť a nestahovat daň.
Reklamuj.
prosim, vyriesili ste to nejako? tiez mi dnes strhlo peniaze za odvody

tie by mali byt oslobedené ale je taký chaos , že na niektoré otázky doteraz nezodpovedalo finačne riaditelstvo
ano ked ti neopravnene strhnu rieš s bankou