Treba sa objednať do banky?
Ahojte, chcem sa opýtať – vezmú ma na pobočke banky aj bez objednania? Nie som vopred ohlásená, len by som niečo potrebovala vybaviť osobne. Máte s tým skúsenosť, alebo je lepšie sa radšej objednať? Ďakujem za každú odpoveď.
Nikdy som sa neobjednavala
V jednej banke mám privátneho bankára. Tam by som sa samozrejme objednal keby som niečo chcel. V ostatnych bankách chodím bez objednania. Ale v nich som doteraz som riešil iba také blbosti ako založenie/zrušenie karty a podobne.
ja mam privatnu bankarku, ale do banky chodim tak raz za 5 rokov. Raz som nieco potrebovala, tak som tam isla normalne do pobocky a tie prepazkove pani ma odmietlu "obsluzit", ked mam privatnu bankarku. Takze mne je to aj na pritaz takto byt "vyvolena" a mat osobneho bankara, ak ani nejaku hlupost nemozem len tak vybavit na pobocke
Ak je to specializovany ukon, ktory im zaberie pol dna, dohodni si stretnutie. Ak nie tak pokojne vybavis aj bez stretnutia.
ja mam privatnu bankarku, ale do banky chodim tak raz za 5 rokov. Raz som nieco potrebovala, tak som tam isla normalne do pobocky a tie prepazkove pani ma odmietlu "obsluzit", ked mam privatnu bankarku. Takze mne je to aj na pritaz takto byt "vyvolena" a mat osobneho bankara, ak ani nejaku hlupost nemozem len tak vybavit na pobocke
@anonym_eb06e1 vtedy im treba povedat, ze to nechces riesit s OB, chces to riesit tu a teraz, zakaznik a jeho skusenost je verim prvorada 🙂
@anonym_eb06e1 vtedy im treba povedat, ze to nechces riesit s OB, chces to riesit tu a teraz, zakaznik a jeho skusenost je verim prvorada 🙂
@petamich no ved som vravela, ze potrebujem len nieco (uz si ani nepamatam, co to bolo, nieco nepodstatne a rychle urcite), ze na to nepotrebujem OB, ale aj tak mi tam tvrdili, ze ona ma ma na starosti, mam sa obracat na nu, ked nieco potrebujem. Mozno ani preto do banky nechodim :D
bola som minuly tyzden a ano, bolo mi povedane, ze sa mam objednat. Mna to vobec nenapadlo. No posledne roky som tam nebola.
Nakoniec som to ukecala, ze byvam daleko a len dnes mam dovolenku a vybavene som mala do 10 minut.
Ako v ktorej banke asi, myslím SLSP a VÚB sa objednávajú. U nás v Prime sa dá prísť kľudne bez objednania,kedykoľvek počas otváracích hodín. Samozrejme, treba počítať s čakaním,ak sú všetci obsadení😊😉
@anonym_autor ak už nestíhaš sa objednať alebo nevieš ako to presne budeš časovo stíhať a o koľkej budeš v banke chod bez objednania... Ak ale máš čas sa objednať a vieš kedy tam pôjdeš objednaj sa, budú o tebe aspoň vedieť a bude ťa niekto čakať.
Samozrejme, že ťa vezmú, je ale dosť možné, že si budeš musieť chvíľku počkať, ak by tam bolo viac ľudí. My sme minule išli len niečo dať nadstaviť a čakali sme max. 10 minút 😉
Ja ked potrebujem nieco,tak zavolam osobnej bankarke,poviem jej,co je vo veci a dame termin,co nam aj jej vyhovuje.Ked mi nezdvihne,sama mi hned zavola,ked ma cas.

podľa toho čo, ja sa radšej objednávam… ale samozrejme, dá sa prísť len tak…