Účet v banke
Ahojte, chcem si preniesť účet z Tatra banky, v ktorej zmenili podmienky a nechcem teda platiť 7eur mesačne. Akú banku odporúčate, kde sa neplatí poplatok za vedenie účtu? ďakujem
Ja odporučím. Nemusíš platiť poplatok 7 eur ale budeš ho mat zadarmo ak urobíš 7x niečo cez aplikáciu. Napríklad ak máš viamo-7x posli po 1 cente niekomu peniaze cez viamo, 7x výber z automatu cez telefón peniaze. Atď
Mna by zaujimalo, ak by som dala 3.pilier v TB, o kolko sa znizi suma za vedenie uctu?
Ja mám zadarmo, stačí spĺňať podmienky. Každá banka má za určitých podmienok účet zdarma
@luliu ja som mala taktiez zadarmo.. ale menia podmienky, nemam hypoteku ani uver, poistenie, fondy atd...len dds cize platit budem 5eur mesacne co je dost.
Uz neplatí, že máš účet zadarmo ak urobíš platbu, vyber, platíš mobilom, hodinkami, používaš viamo, aplikáciu atď...
@anesim co vsetko vyuzivas v banke okrem uctu? DDS sa rata za produkt pri vyske min.50e/mes.
@luliu Tak si prenes do Raiffeisen banky.
Cena nášho jedinečného účtu s nadupanými službami je 5,50 EUR mesačne. S Parádnou odmenou z poplatku ho viete mať každý mesiac za 0 EUR.
Stačí v danom mesiaci urobiť tieto 2 jednoduché kroky:
na Parádny účet vám pripadne kredit najmenej vo výške 400 EUR a zároveň,
nastavíte si inkaso napríklad za plyn alebo telefón a inkaso sa zrealizuje.
UniCredit máš účet zadarmo. Nemusíš nič spĺňať. Myslím, že je stále akcia, príspevok do Kauflandu na nakup
@mariannavav áno čiže ja mám len dds, a 5e im platiť nebudem...mam tam ucet vyše 10 rokov...od výšky...bola som spokojná ale toto ma zaskočilo 😀

Napr Mbank, unicredit