Union vyúčtovanie
@18lucy11 pozorrr,preventívna prehliadka u zubára je 1 vec ale treba mať aj preventívnu u všeobecného lekára do 2 rokov ak nemáš neprejavia ti zuby,ja som dala za 1 ZUB-200 eur,a zamietli mi koli tomu,že nemám preventívnu u všeobecného lekára.
@18lucy11 lekar musi do 180 dni poslat ukon do poistovne, ktory Vam robil. Ak tak nespravi bohuzial nie su splnene podmienky a tym padom to poistovna nezaplati. Je to na hlavu, pretoze Vy nie ste zodpovedna za doktora, ci poslal alebo neposlal osetrenie, ktire robil. Vy ste si splnili povinnost, ze mate povinne prehliadky aj ste poslali blocek za ukon a nemozete teraz nahanat dr, aby poslal poistovni Vas ukon alebo ano? Bude to hon na dr a pacient bude nahanat dr, aby vykazoval ukony do poistovne vcas? Myslim, ze to k tomu speje.
@18lucy11,ale ak nieje preventívna o všeobecného lekára,môže zubár poslať aj tak nepreplatia
@laurikalalinka ale to by jej prišiel mail, že zamieta ju. Keď nemá nič, čakajú na zubára
Ďakujem Vám veľmi pekne za odpovede, včera večer mi už došiel email,že to bolo schválené a že v najbližších dňoch mi zašlú peniaze na účet

Myslene je to tak, ze doktor si ten ukon, ktory si u neho zaplatila musi vykazat do poistovne, inak ti to poistovna nepreplati.