icon

Úverové možnosti pre osamelú matku s nízkym príjmom

sisa7587
29. júl 2025

Som sama z dieťaťom, ktorý je zťp. Rozviedla som sa z ex manželom pred nedávnom mesiac dozadu, môj čistý príjem je 610eur.
Som na predĺženým rodičovskom príspevku. Záväzky nemám žiadne a nemám ani žiadne nedoplatky. Len neviem v akej sume by mi vyšiel úver? Tiež neviem keďže príjem sme mali minulý rok spoločný s exmanželom a dáva sa príjem za celý kal.rok a za štvrťrok.
Ďakujem.

matusformanek
30. júl 2025

@sisa7587 záleži na čo potrebujete úver-ak sa to len trošku dá, vyhnite sa mu úplne

anonym_8a7c88
30. júl 2025

No ked si sama s malym,neviem,neviem ci ti vobec daju a si na rd takze tu ti isto nikdo nic neda.Rp nie je prijem.

melanta
30. júl 2025

V pôvodnom názve, než ho zmenil admin, bol štátny fond bývania. Čiže utorka sa asi pýta na možnosti financovania úveru zo ŠFRB.

Autorka - píšeš, že máš čistý príjem a zároveň, že si na predĺženom RD. Čiže máš príjem z práce aj rodičovský? Alebo za ten čistý príjem považuješ rodičák a prídavky? Pretože to príjem nie je. To sú dávky a na úver, aj od ŠFRB potrebuješ príjem, čiže príjem z práce alebo podnikania. Takže pokým nebudeš mať príjem, úver riešiť nemôžeš. Ak sa zamestnáš, podmienky získania úveru ŠFRB sú všetky veľmi jednoducho vysvetlené na ich stránke.
https://sfrb.gov.sk/sfrb/ui/public/applicant

marek775
30. júl 2025

@sisa7587 Mrzi ma, ze si v tejto situacii. Otec dietata by si mal spytovat svedomie ☹

mondolina
30. júl 2025

@sisa7587
v tom príjme máš aj výživné?

sweet20
30. júl 2025

Na nete najdes uverove kalkulacky

newman1705
31. júl 2025

@sisa7587 A k čomu ho potrebuješ?...Nech Ti vieme povedať, či to má aj zmysel riešiť vôbec...