V ktorej poisťovni ste poistení?
Ahoj v ktorej poisťovni ste poistené so svojimi deťmi?
ak myslis poisťovňu tak Dôveru ak životn alebo urazove tak to ti najlepsie poradia fiancny poradcovia a to teraz myslim skor takych ktorý maju viac poistovni a vedia ti usit produkt na mieru..
My sme všetci cely život vo VŠzp
V ziadnej - ziadne zivotne poistky, urazove a podobne sprostosti. Nevidim dovod robit sponzoring financnym instituciam a hlavne, ked viem peniaze investovat.
@zmrzlinka2021 tá úrazová nie je až takým nezmyslom, najmä ak človek športuje
Celá rodina sme poistená v dôvere ale ja s mladším synom máme vďaka Bohu úrazové poistenie v UNIQA a som nesmierne rada a budem ho platiť pre istotu do konca života. A naozaj sa to oplatí,syn mal zlomenú lepku+ otraz mozgu a zaplatili nám 620€ 🙂 a to sme poistený cca rok 🙂 takže ja si myslím že najlepšie úrazové poistenie pre deti je UNIQA🙂
ja som využila komerčnú - nečakaná dlhodobá PN, hradili mi
@elizabet173 človek nemusí ani športovať, stačí keď je nenehlo ako ja 😶
@monillia samozrejme, stane sa, len pri tom športovaní je väčšia pravdepodobnosť a keď je to nejaká komplikovaná zlomenina, dlhá PN, nepovažujem úrazové poistenie za nezmysel, pre živiteľa rodiny ho dokonca považujem za veľmi rozumnú vec
Myslíš zdravotnú poisťovňu či akú?

Tam, kde som poistená ja to nemusí vyhovovať Tebe, pre každého môže byť vhodná iná. Ja som v U+, syn tiež. Pre klientov vyberám poisťovne podľa iných kritérií a nie podľa toho, kde je väčšina. Mám klientov, pre ktorých bol vhodná Allianz, pre iných ČSOB poisťovňa, pre ďalších Generali. Na dobrý výber treba viac informácií🙂 želám spokojnosť a dobrý výber