Vaše skúsenosti so spoločnosťou Prosight
Ahojte mozem sa spýtať na Vaše názory na spolocnosť Prosight?
Či už ako klienti či ste spokojné so spoločnosťou prípadne či ste skúšali s nimi spolupracovať??
Zapísala som sa k nim na úvodný seminár online. Tak čakám kedy bude najbližšie. Nechcem asi s nimi spolupracovať len ma zaujíma svet financií ako to vlastne funguje a snáď sa niečomu naučím ešte.
Dakujem za odpovede.
Vedia povysvetľovať, čo a ako funguje. Ale je ideálne, ak sa rozhodneš sama. Mne napr. odporučili sporenie, s ktorými mali samozrejme spoluprácu... bol tam 500€ členský poplatok a výnos minimálny... ku všetkému mali prístup, tak keď som tam potom prestala posielať peniaze, hneď volali, že nevidia tam žiadne platby...
za všetko majú provízie, čiže sa snažia.. 🙂 riešilii sme s nimi hypotéku, ale už by som cez nich do toho nešla.. viacmenej sme si aj tak rešili veci samy, oni len získali 1000€ províziu (videli sme to na zmluve)
to školenie ti určite pomôže. a ja mám s nimi dobré skúsenosti…
@janita779 odporučam si prečiťať, požičat knižku Pruvodce pro pasivni investovani od J. Dvoraka, pozriet si youtube kanal Investicni brambora (fakt pecka, to najlepšie, čo môžete najst)...až nasledne si utvorte vlastny nazor
@janita779 odporučam si prečiťať, požičat knižku Pruvodce pro pasivni investovani od J. Dvoraka, pozriet si youtube kanal Investicni brambora (fakt pecka, to najlepšie, čo môžete najst)...až nasledne si utvorte vlastny nazor
@matusformanek ako odbornik investovania, vy aky mate o nich nazor?
@matusformanek ako odbornik investovania, vy aky mate o nich nazor?
@tl999 ďakujem. Neviem, asi by som sa nemal nominovať do role odborníka-som skôr zorientovaný hobby investor, ktorý sa kúsok vyzná 🙂 Prosight je známa sprostredkovateľská spoločnosť, podobne ako xy ďalších. V zásade nemám nič proti. Sú skupiny ľudí, ktorí potrebujú mať pri sebe človeka, ktorý ich prevedie, sprevádza, zavolá a upokojí ich keď je zle. A za také služby sa proste platí. Vždy, nech je to však akakolvek spoločnosť, vždy si pytajte adekvatnu protihodnotu za svoje peniaze a pytajte sa kolko vo vysledku budete platiť. Videl som xy ludi, ktori boli presvedceni že neplatia nič za manažment portfolia. Vždy sa platí. Aj ked si otvoríte Finax, či iné nástroje/produkty, aj tam sa platí. Záver: ok, ak viete kolko zaplatíte a máte za to protihodnotu. To je len moj sukromny nazor

@janita779 skus pozriet starsie temy, daj si vyhladat mne hned pod tvojim prispevkom zobrazilo, ze uz sa tu o tom diskutovalo.