icon

Viete poradiť dobrého finančného poradcu v BA?

bulaby
4. feb 2020

Ahojte žienky i mužíkovia,

nejako sa mi nedarí vygoogliť to čo hľadám, tak sa obraciam na Vás. Potrebovala by som nájsť dobrého finančného poradcu, ktorý by sa mi pozrel na aktuálny úver v PSS, zhodnotil a poradil prípadný refinanc, a tiež prebral možnosť budúceho hypotekárneho úveru? Ideálne ak by to bol človek, ktorý sa nesnaží zbytočne nanútiť 30 produktov a pod. 😉

Ďakujem krásne za odporúčania

amonet
4. feb 2020

ahoj, kolega Jiři Novak, Fincentrum, viem ti dat aj tc, velmi sikovny chalanisko

katarinahar
4. feb 2020

Ja som bola spokojná s pánom Milanom Singhoferom z Broker Consulting, sídli na Trnavskom mýte. Radil nám pri hypotéke a spokojnosť, potom mi ešte pomáhal s dôchodkovým sporením. Jasne, ešte ponúkal, co by sa mi mohlo hodiť, ale keď som povedala, že nemám záujem, rešpektoval a netlačil na pílu. Hypotéku sme brali asi 3 roky dozadu a odvtedy mi možno od nich 2x volali, či sa nechcem stretnúť a prekonzultovať nejaké veci, ale tiež netlačili na pílu.

janikovaanicka7
4. feb 2020

Michal Veselský. TOP poradca! Predtým som mala skisenost s inymi, ale on je fakt super. Mladý, ale skúsený a šikovný.

siberio
10. feb 2020

@bulaby slavomir molnar, byva aj na Markize, v rozhovoroch v novinach atd...vie ukazat aj konkretne vypocty a aj co kolko kde realne stoji...kazdopadne odporucam oslovit viacerych a porovnat si ponuky, kludne sprostredkovatelov aj konfrontovat s inymi ponukami

bavime sa asi o produktoch za desattisice eur, nie rozky v obchode, takze taku pozornost by som tomu aj venoval