Vklad do inej banky
Môžem z pobočky tatra banky vložiť na účet príjemcovi
unicreditu ?
Môžeš na pobočke tatra banky zadať príkaz na úhradu z tvojho bankového účtu na účet príjemcovi v unicredit. Stojí to poplatok 6 EUR a nemá to logiku ak už máš internet môžeš su urobiť prevod bez poplatku a bez chodenia na pobočku.
Ak nemáš účet v banke choď na poštu vyplň Poštový poukaz na účet, zaplatíč poplatok 1€.
https://www.posta.sk/sluzby/postovy-poukaz-na-ucet
Alebo požiadaj susedov v okolí ktorí majú bankový účet aby ti urobili prevod a dáš im hotovosť.
Ano, mozes, ale bude to drahe zbytocne. Mne raz jedna mamicka vynadala, ze kvoli mne musela platit 8 eur za prevod, lebo mam som nechcela poslat na dobierku. Ale to bol jej problem, ze nevie ovladat internet banking a ani nebola schopna niekoho poprosit. Vybrala si najdrahsiu, najpomalsiu a najkomplikovanejsiu moznost, tak hold....
@ghostsgirl nie nemôže v Tatra banke vložiť peniaze na účet UniCredit. To sa nedá.
@luliu tak som sa zle vyjadrila, nie vlozit, ale banka spravi ten prevod akoby za nu.... Vysledok to ma ten isty
kedysi to bolo mozne, ze pobocka cez svoj interny ucet zrealizovala prevod a klient to vnimal ako "vklad" na ucet v inej banke, pokial viem uz to mozne nie je

nie, vlozit na ucet mozes len v pobocke aku ma prijemca